pe 24.08. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ligue 2: Troyes-Metz | Troyes isojen haasteiden edessä.

Kotijoukkue Troyes aloitti kauden 1-0 voitolla Ac Ajacciosta mutta sen jälkeen ei ole voittoja näkynyt. Heti toisessa ottelussa tuli tappio Brestiä vastaan, Troyes meni ottelun alussa johtoon mutta se johto suli muutamassa minuutissa ja ottelu päättyikin Brestin 1-2 vierasvoittoon. Kolmas ottelu oli jatkumoa edelliselle, Beziers voitti tuon ottelun 0-1. Troyesin edellisin peli oli jo astetta haastavampi sillä vastassa oli kovavireinen joukkue Lens , Troyes hävisi tuon ottelun 2-0 vieraissa. Lens kilpailee ykköspaikasta juuri Metziä vastaan ja Troyesin haaste on Perjantai illassa todella kova!
Troyesin oikeastaan ainoa valopilkku Yoann Touzghar on iskenyt seuran toistaiseksi ainoat liiga maalit, eli kertoo täysin siitä että seura on maalinteko ongelmissa. Kotijoukkueen haasteet kasvavat todennäköisesti sillä Touzghar jätti ranskan cupin pelin kesken ja oli kokonaan pois kokoonpanosta Lensiä vastaan.
Vierasjoukkue Metz tippui täksikaudeksi sarjaporrasta alemmas sillä viimekauden pelit eivät menneet Ranskan pääsarjassa putkeen. Tälläkaudella Metz on ollut tyrmistyttävän hyvä joukkue niin vieraissa kun kotonakin. Kausi alkoi vieraissa Brestiä vastaan ja sieltä irtosi 0-1 voitto, Toinen ottelu oli yhtä maalijuhlaa Metz:n osalta sillä seura voitti kauden ensimmäisen kotipelinsä Orleansia vastaan peräti 5-1! Kauden kolmas ottelu oli pieni koettelemus Metzille sillä seura joutui 2-0 tappioasemaan Clermontia vastaan vieraissa, Metz:n hyökkäys laittoi toisella puoliajalla kapuloita rattaisiin ja ottelu päättyi Metz:n 2-3 vierasvoittoon.
Viimeisin Metz:n ottelu pelattiin kotona ja vierailijat (Ac Ajaccio) saivat tuntea Metz:n jäätävän hyökkäysvoiman, 3-1 päättyi ottelu Metz:n voittoon. Habibou Diallo on iskenyt seitsemän maalia ja yhden syötön neljään otteluun ja täten johtaa liigan maalipörssiä ylivoimaisesti. Myös seuran toinen hyökkääjä Ibrahima Niane on vireessä, 3 maalia syntynyt neljään otteluun. Metz:n pelin sydän eli: Farid Boulaya keskikentän taitopelaaja on tehnyt kaksi maalia ja neljä syöttöä, tämä kolmikko on seuralle elintärkeitä mestaruusjahdissa.
Troyesin haaste on aivan liian iso koska Metz on aivan liian kovassa vireessä tällä hetkellä. Vieraat tulevat viemään ottelua koko 90-minuuttia ja tekemään tarvittavat maalit.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

LUNASTA TARJOUS