Ligue 1 su 23.09. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ligue 1: Lyon – Marseille | Saako Lyon sarjakärkeä kiinni?

Kotijoukkue Lyon on aloittanut kautensa ailahtelevasti – viiteen otteluun joukkue on kerännyt vain seitsemän pistettä 15:sta mahdollisesta. Se on todellista alisuorittamista sarjan huippujoukkueelta, kun tappiot ovat tulleet Niceä ja Reimsiä vastaan. Kaksi voittoa on irronnut Amiensin ja Strasbourgin kustannuksella, tasapelin Lyon pelasi Caenia vastaan.
Iso boostin joukkue sai taatusti Manchester City -pelin voitosta Mestarien Liigassa. Ottelu oli Lyonilta loistava taistelu ja joukkue johtikin vieraissa ottelua 0-2. Lyonin avainpelaajat Nabil Fekir ja Maxwel Cornet iskivät vieraiden maalit kamppailun päättyen lopulta 1-2 – iso päänahka suurseurasta tuo siis varmasti itseluottamusta jatkoon.
Lyon on erinomainen kotijoukkue ja viimeisestä viidestä kotiottelusta on irronnut neljä voittoa. Viimeisin tappio kotipyhätössä tuli yllämainittua Niceä vastaan. Memphis Depay on Lyonin tärkeimpiä pelaajia ja kyseinen pelaaja onkin ollut unessa viimeaikoina, kun kauden toistaiseksi ainoa maali syntyi avauskierroksella Amiensia vastaan. Häneltä odotetaan selkeästi parempia suorituksia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue Marseille vuorostaan on pelannut omalla tasollaan liigapelinsä, viiteen otteluun on irronnut 10 pistettä. Toistaiseksi ainoa tappio tuli sarjanousija Nimesiä vastaan vieraissa – muista peleistä plakkarissa on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Florian Thauvin on erinomaisessa vireessä ja onkin iskenyt viisi maalia ja yhden syötön viiteen pelaamaansa peliin.
Vierailta myös Dimitri Payet ja Valere Germain ovat tuttuun tapaan iskeneet maaleja hyvällä tahdilla, edellämainittu Marseille-kolmikko aiheuttaa varmasti vaaratilanteita sunnuntain kamppailussa. Viimeisin ottelu oli suuri pettymys Marseillen joukkueelle, Eurooppa-liigan peli Frankfurtia vastaan päättyi 1-2 tappioon kotikentällä. Marseille pääsi kyseisen ottelun alussa johtoon epäonnistuen pitämään kuskin paikkan loppuun asti.
Marseillen vieraspelit eivät ole joukkueen parhaimpia osa-alueita, viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden. Kaksi tasapeliä kohentaa hieman tilastoa, mutta Lyonin oiva kotivire tulee olemaan merkittävä haaste. Kahden hyökkäävän seuran iskiessä yhteen, tullaan taatusti näkemään vauhdikas ja maalirikas ottelu. Lyonin on saatava hyvä startti peliin ja joukkueen tähtien palata tasolleen, jotta ottelusta voi tavoitella voittoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ