Ässät - HPK

ke 13.02. Klo 18:30

Hämeenlinnalaiset kiinni suorassa pudotuspelipaikassa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ässät saa keskiviikkoillan ottelussa vastaansa loistavaa kautta pelaavan HPK:n. Kotijoukkue konttaa sarjataulukon viimeisenä sijalla ja katse on jo tiukasti ensikaudessa. Vierasjoukkue sen sijaan löytyy sarjataulukosta sijalta viisi ja on tällä hetkellä kiinni suorassa pudotuspelipaikassa.

Porissa katse ensikaudessa

Jumbopaikalta löytyvä porilaisjoukkue ei ole tällä kaudella vakuuttanut. 48 otteluun kasassa on vaivaiset 43 pistettä ja loppukausi tulee varmasti menemään yhtä heikosti, ellei jopa heikommin. Joukkue aloitti tyhjennysmyyntinsä jo hyvissä ajoin ja kärkihyökkääjät Sakari Salminen sekä Jarno Kärki siirtyivät muihin maisemiin. Ässien tärkein hyökkäyspään kaksikko on poissa, joten tuloksentekoyksikkö on tällä hetkellä entistä kapeampi.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Ässät on viimeisestä kymmenestä ottelusta onnistunut voittamaan ainoastaan yhden ja joukkueen otteista huomaa, että tämän kauden osalta on jo luovutettu. Ässistä on tämän kauden ja tämänhetkisen tilanteen osalta vaikea keksiä positiivista sanottavaa.

HPK taistelee suorasta pudotuspelipaikasta

Antti Pennasen luotsaama HPK on pelannut tällä kaudella loistavaa kiekkoa. Aktiivisesta ja hyökkäävästä pelityylistään tunnettu Pennanen on saanut palaset loksahtamaan kohdalleen ja Hämeenlinnalaiset ovat tällä hetkellä kiinni suorassa pudotuspelipaikassa löytyen sarjataulukon sijalta viisi. Paikka ei ole kuitenkaan varma, sillä takana olevat joukkueet ovat aivan kintereillä – HPK siis tarvitsee täyden pistepotin sarjajumbon vieraana.

Hämeenlinnalaisten rosterista on hyvä nostaa esiin etenkin hyökkäyskaluston onnistujat. Niclas Lucenius on ollut koko Liigan parhaimpia hyökkääjiä siirryttyään LeKistä HPK:n kokoonpanoon. Lisäksi A-maajoukkueenkin mukana pyörähtänyt Teemu Turunen pitää hallussaan Liigan pistepörssin kärkipaikkaa.

Ässät ei saa armoa Isomäki Areenan uumenissa

HPK haluaa vankistaa asemaansa kuuden parhaan joukossa ja joukkueen ainoa tavoite Ässien vieraana on täydet kolme pistettä. Tasoero joukkueiden välillä on valtava ja vierasjoukkue on jokaisella osa-alueella edellä kotijoukkuetta. Uskotaan vahvasti siihen, ettei HPK tule antamaan armoa, vaan tulee nappaamaan murskavoiton ja täyden pistepotin Isomäki Areenan uumenista.