Liiga ke 03.03. klo 18:30

Ässät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK:ta vastaan ei ole viime aikoina maaleilla juhlittu

Ässät lähtee illan otteluun tavoitteena katkaista viiden ottelun tappioputki, kun sen vieraaksi saapuu loistavaan vireeseen päässyt HPK. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 19.2. ja tuolloin HPK oli vahvempi lukemin 4-1. Ässien otteet on ollut vaisuja, mutta myöskään HPK ei ole pelillisesti ollut aivan tulosten tasolla.

Ässien vire on viime otteluissa ollut heikko, mutta perustasoltaan se on joukkueista laadukkaampi. Maalintekovoimaa siltä löytyy riittämiin, mutta puolustuspäässä se on ollut ongelmissa ja edellisten viiden ottelun aikana sitä vastaa on tehty varsinaisella peliajalla 18 maalia. Edellisessä ottelussa HIFK:ta vastaan Ässät jäi maalipaikkojen osalta selvästi alakynteen, mutta se onnistui taistelemaan itsensä pisteille. Tehokkuutta maalinteossa vaaditaan jälleen, sillä HPK:ta vastaan ei ole viime aikoina maaleilla juhlittu.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK on yhdeksässä edellisessä ottelussa päässyt pisteille ja ainoastaan kahdesti tulos on ollut tappiollinen. Maaliodottaman osalta HPK ei kuitenkaan ole erityisemmin loistanut, mutta tehokas viimeistely ja maalivahti Eetu Laurikaisen loistavat otteet on saanut vierasjoukkueen hyvään lentoon. 10 ottelussa HPK:ta vastaan on tehty ainoastaan 16 maalia. Ässiä vastaan puolustus joutuu kuitenkin jälleen koetukselle ja hyökkääjiltä vaaditaan tehokkuutta maalipaikoissa, sillä HPK laukoo usein melko vähän.

HPK:n viimeisimmät ottelut on olleet vähämaalisia, mutta tällä kerralla peli-ideaa lähdetään metsästämään overin kautta. Ässien tulivoima riittää murtamaan HPK:n puolustuksen ja vieraiden rosteri ei kuitenkaan niin laadukas ole, etteikö jossain kohti taas alkaisi omissa kolista runsaammin. Toisaalta HPK:n itseluottamus on varmasti tapissa, mutta Ässiä vastaan viimeistelyn on oltava jälleen kohdillaan.