pe 13.09. klo 18:30

Ässät - Lukko

Ässät isännöi Lukkoa Satakunnan derbyssä

Liigakausi länsirannikolla alkaa perinteisesti Satakunnan derbyllä. Ässät isännöi Lukkoa perjantai-illan väännössä Isomäki-areenalla kello 18.30 alkaen.

Porin Ässät lähtee kauteen haastavista lähtökohdista. Seuralla on ollut vaikeuksia taloutensa kanssa ja viime kausi oli surkea myös kaukalossa, sillä runkosarjan päätteeksi Ässät aloitti kesälomansa jääden sarjassa viimeiseksi. Ruorissa on nyt uusi päävalmentaja Ari-Pekka Selin, joka lähtee valmentamaan patapaitoja kohti kevään pelejä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Ässät on tehnyt kesällä mielenkiintoisia hankintoja. Ylivoimaisesti kiinnostavimmat nimet ovat veljekset Tyler ja Tyson Spink, jotka kiekkoilivat edelliskaudella SHL:n Örebrossa. Harjoituskaudella veljekset ovatkin jo väläytelleet potentiaaliaan. Ässien maalille astuu huippulupaus Daniil Tarasov, joka varattiin 2016 NHL:n Columbuksen toimesta kolmoskierroksella. Ruotsin kakkosliigan IF Björklovenista on saapunut myöskin ruotslaispuolustajat Jakob Stenqvist ja Simon Akerstrom.

Rauman Lukko jatkaa uuteen kauteen Pekka Virran alaisuudessa. Joukkueessa on paljon vaihtuvuutta, sillä pelaajaliikennettä on tullut 26 pelajan verran. Lukko menetti enemmän mitä sai takaisin. Missään nimessä raumalaisten nippu ei ole huono, mutta hienoisen kolauksen se kesällä koki. Maalivahtikaksikko on ennestään tuttu Lassi Lehtinen, Oskari Setänen. Lukon rosterin runko on kuitenkin kova ja he varmasti pystyvät taistelemaan kaudella jopa suorasta pudotuspelipaikasta.

Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Pitsiturnauksessa peli päättyi tasan 1-1 ja kuukausi takaperin Lukko oli vahvempi voittolaukausten jälkeen lukemin 3-4.

Kauden ensimmäinen ottelu on edessä ja on varmaa, että Pori on valmiina liigakauteen. Paikallisderbyt ovat aina olleet tavallista vähämaalisempia ja tiukempia pelejä, ja kun katsoo joukkueiden oletettavasti aloittavia maalivahteja (Tarasov ja Lehtinen) niin underin painaminen lapulle ei tunnu ollenkaan huonolta idealta. Alle 4.5 maalille varsinaisella peliajalla tarjotaan maukasta 2.29 kerrointa Pinnaclelta, jota ei voi ohittaa. Kylkeen otetaan Expektiltä tasapeliä lapulle 4.10 kertoimella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>