Liiga pe 12.03. klo 18:30

Ässät - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Lukko tänään kauden kolmannen murskavoittonsa Ässistä?

Perjantain Liiga-kierroksella pelataan suuria tunteita herättävä Satakunnan Derby. Tällä kertaa Ässät pääsee isännöimään Lukkoa Porissa. Aiemmat paikallistaistot ovat menneet tällä kaudella Lukolle. Uskomme raumalaisten olevan tänäänkin vahvempia, ja pelivalintamme on Lukon vierasvoitto.

Lukko ja Ässät ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella. Ensin Lukko otti vierasvoiton lukemin 6-1. Toinen kohtaaminen Raumalla oli vielä isompi nöyryytys, kun Lukko juhli voittoa murskalukemin 9-1. Ässät ovat jälleen vaikean paikan edessä. Joukkue on hävinnyt kahdeksan edellistä otteluaan ja itseluottamus on aivan kateissa. Tappiokierteen syyt ovat perinteiset: omissa soi liian usein ja vastustajan verkko pöllyää liian harvoin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Viimeisissä kymmenessä ottelussa Ässät on tehnyt kaksi maalia ottelua kohden. Erityisen surkeaa on ollut porilaisten ylivoimapeli. Ylivoimaprosentti kymmeneltä viime ottelulta on murheellinen 6,67.

Lukon peli puolestaan ei ole näyttänyt mitään hidastumisen merkkejä. Maaliskuun viidestä ottelusta joukkue on voittanut neljä. Ainut tappio tuli 0-1 lukemin hirmuisesti puolustanutta Pelicansia vastaan. Esimerkiksi ylivoimapeliä vertaillessa Ässät jää kauas taakse. Lukon ylivoimaprosentti kymmenessä viime matsissa on ollut tulikuuma 25.

On vaikea löytää osa-aluetta, jolla Ässät olisi raumalaisia edellä. Viime aikojen trendissäkään ei ole näkynyt mitään positiivista käännettä porilaisille. Pidämme Lukkoa vahvana ennakkosuosikkina illan otteluun ja 1,80 kerroinkin tuntuu runsaalta. Vetokupongille raksitetaan kakkonen Lukon vierasvoitolle.