la 17.11. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Ässät – Tappara | Katkaiseeko Tappara Ässien voittoputken?

Liigassa pelataan lauantaina kuuden ottelun kierros. Porissa Ässät yrittää jatkaa voittoputkeaan Tapparan kustannuksella.
Lähtökohdat otteluun
Ässissä on tapahtunut todella paljon ja joukkue on ollut mediassa esillä paljon – valitettavasti jutut ovat olleet kuitenkin negatiivis sävytteisiä. Kaukalossa kaiken sählingin jälkeen Porilaisille näkyy valoa tunnelin päässä. Viimeiset kolme ottelua Ässät on voittanut – kaksi varsinaisella peliajalla ja yhden jatkojen jälkeen. Sarjataulukossa Porilaiset ovat vielä kuitenkin viimeisiä, mutta voitot ovat varmasti antaneet uskoa paremmasta.
Tapparakin aloitti kautensa todella surkeasti. Kirvesrinnatkin on löytänyt peliinsä aivan toisen vaihteen. Marraskuun neljästä ottelustaan Tappara on kerännyt yhtä vajaa täydet pisteet. Viimeisessä ottelussaan paikallisvastustaja Ilvestä vastaan Tappara näytti vahvuutensa. Ensimmäinen erä oli joukkueen täydellistä hallintaa ja ottelu käytännössä ratkennut, kun erän päätteeksi lukemat olivat jo 3-0.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Ässät on ollut sarjan huonoin kotijoukkue kerättyään yhteentoista peliin kahdeksan pistettä. Tappara on vieraista yhteentoista otteluun kerännyt kahdeksantoista pistettä.
Pelillisesti ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen. Miten Ässät pystyy vastaamaan huutoon kun vastaan tulee yksi Liigan nimekkäimmistä joukkueista, joka on saanut pelinsä kuntoon. Onko Porissa saatu kaiken kommelluksen keskellä peliin ripaus kuuluisaa ”porilaista hulluutta”?
Me Uhmapelaajat uskomme, että vierasjoukkue Tapparan tämän hetken vire on liian kova ja materiaalietu loppujen lopuksi viimeistään tulee ratkaisemaan ottelun kirvesrintojen eduksi. Pienemmällä uniittimäärällä otamme vielä yhdistelmävetona otteluun Tapparan voittoa ison maaliodotuksen kera.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ