Liiga to 20.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: HIFK – HPK | Stadilaisilla edessä kauden ensimmäinen kotipeli

Torstaina pelataan kaksi kamppailua Liigassa, joista toisena HIFK-HPK. Kyseessä on molempien joukkueiden kauden neljäs ottelu, ja HIFK:n ensimmäinen kotipeli.
Kuten yleensäkin kauden alla, Helsingin HIFK on nostettu suosikkien joukkoon puhuttaessa mestarista tai finalisteista. Tälläkin kaudella HIFK operoi erittäin kovalla ja Liigan kalleimmalla kokoonpanolla. Viime kaudella HIFK oli pitkästä aikaa mitaleilla voittaen pronssia.
Alkanut kausi on Ari-Pekka Selinin toinen HIFK:n peräsimessä. Jo viime kaudella Selin yritti tuoda HIFK:n pelaamiseen lisää liikettä ja aktiivisuuttta, mutta pelaajien fysiikka ei riittänyt. Tämän takia Selin joutui hiemaan muuttamaan pelitapaa. Keväällä HIFK oli kuitenkin kenties jopa toiseksi paras joukkue laittaen Kärpät todella ahtaalle.
Tämän kauden ensimmäisissä peleissä HIFK on ottanut kolme voittoa, mutta kaikki pelit ovat ratkenneet vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Ensimmäisessä pelissä kaaatui JYP ja seuraavissa Jukurit ja Sport. Näistä kolmesta JYP on totusti vahva, mutta sen sijaan Jukurit ja Sport olivat yllättävän pahoja vastustajia. Muutenkaan HIFK:n peli ei ole ollut vielä aivan valmiin näköistä. Maaleja tehdään runsaasti, mutta niitä myös päästetään paljon. Tästä kertoo esimerkiksi maaliero 13-10. Tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Ilkka Kangasniemi, Tommi Santala sekä Joonas Rask.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierailija HPK:n rasitteena torstain kamppailuun on keskiviikon peli Ässiä vastaan. Sen joukkue onnistui voittamaan lukemin 4-2. Kaksi ensimmäistä peliä menivät jatkoille – ensimmäisen TPS voitti 2-1, ja toisessa kaatui Tappara voittomaalikilpailun jälkeen. Kolmessa pelissä HPK on päästänyt ainoastaan neljä maalia varsinaisella peliajalla.
HPK:n näkyvämpiä hahmoja ovat olleet Markus Nenonen, Emil Larmi sekä Teemu Turunen. Puolustuksen johtajana häärii kokenut Arto Laatikainen. Nykyisin miehen luistin ei kulje yhtä mallikkaasti kuin ennen, mutta miehen joukkueeseen tuoma kokemus on arvokasta.
Kertoimien puolesta selkeä suosikki on HIFK, mutta asetelma ei ole lainkaan niin selkeä mitä kertoimet anatavat ymmärtää. Kauden alla HIFK rankattiin kärkikastiin ja HPK jämäsijoille. HPK on kuitenkin pelannut hyvän alkukauden ja preseasonin. Viime kauden loppupuolellakin joukkue pelasi hyvin. Silloin tosin kurottava etumatka oli liikaa, ja pudotuspelipaikka jäi haaveeksi.
HPK saa suoralle voitolle yli neljän kertoimia, joita voi pitää todella korkeina. Tasoituksetkin antavat hyviä kertoimia. HIFK on selkeästi laadukaampi joukkue, mutta sen peli on ollut hakemista sekä alkukaudesta että preseasonilla. Siksi peliä on perusteltua lähteä pelaamaan ollen HPK:n puolella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ