pe 11.01. Klo 18:30

Liiga: HIFK – HPK | Salminen debytoi – hillot HIFK:lla?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Liigassa pelataan perjantaina kuusi kamppailua. Helsingin IFK on päättänyt alkaa pelaamaan, mikä näkyy myös tulossarakkeessa. HPK:lla on käynnissä vaikeampi jakso ilman ykköskassariaan Emil Larmia. HIFK:n tuore hankinta Sakari Salminen debytoi ja Iikka Kangasniemi on jälleen pelikunnossa.
HIFK haistelemassa jo suoria pudotuspelipaikkoja – Salminen debytoi ja Kangasniemi pelikunnossa
Helsingin IFK oli kärsi taannoin tappioita tappioiden perään ja vastuuluotsi Ari-Pekka Selinin potkuista supistiin ympäri kyliä. Nyt on kellossa täysin päinvastainen ääni, sillä HIFK on hävinnyt ainoastaan kahdesti edellisissä yhdeksässä ottelussaan – Selin on saanut joukkonsa ruotuun!

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


HIFK on pisteen päässä perjantain vastustajastaan HPK:sta. HPK on kuudentena viimeisellä suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttavalla sijalla. Kolmanteenkaan sijaan ei helsinkiläisillä ole matkaa kuin kahdeksan pistettä.
Johto teki Nordenskiöldinkadulla kuluvalla viikolla peliliikkeitä, kun kuluja pienentämään pyrkivä Porin Ässät oli valmis luopumaan tähtihyökkääjästään Sakari Salmisesta. Vaihdossa Poriin HIFK:sta matkasi nuori hyökkääjä Lauri Kulmala. Salminen debytoi perjantaina uudessa joukkueessaan.
Salminen on tehnyt porilaisjoukkueessa kuluvalla kaudella 35:ssä ottelussa peräti 31 tehopistettä (10+21) ja näin ollen hän on HIFK:hon tullessaan automaattisesti sisäisen pistepörssin kärkisijalla.
Helsinkiläisten ilonaiheet eivät suinkaan lopu loistavaan pelivireeseen ja Salmisen debyyttiin – tähtihyökkääjä Iikka Kangasniemi on toipunut loukkaantumisesta ja pelaa todennäköisesti jo perjantaina. Pelicansista HIFK:hon täksi kaudeksi siirtynyt hyökkääjä on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista, mutta 21:ssä pelatussa ottelussa pisteitä on syntynyt huimat 25 kappaletta (14+11=25)
Kerholla vaikeaa ilman ykkösvahtiaan
HPK on onnistunut voittamaan viimeisistä viidestä kamppailustaan ainoastaan kaksi ja niissäkin vastassa ovat olleet Ässät ja Sport. Tappiot ovat tulleet SaiPaa, Jukureita ja viimeisimpänä Tapparaa vastaan.
Perjantaina pisteidenhakutehtävä ei ole Kerholle lainkaan helppo, sillä isäntien itseluottamus ja pelaaminen on todella vahvassa nosteessa. Hämeenlinnalaiset ovat oikeastaan menossa täysin päinvastaiseen suuntaan, mistä osviittaa antaa kymmenen ottelun kuntopuntari.
HPK on kuntopuntarilla neljänneksi viimeisenä sarjassa ja kerättyjä pisteitä kymmenessä ottelussa on ainoastaan 12. HIFK puolestaan on tilastossa kolmantena 20:llä pisteellä ja kahden paunan pistekeskiarvolla.
Vieraille tuskaa on tuottanut ykkösmaalivahti Emil Larmin loukkaantuminen, sillä Antti Karjalainen ei ole juurikaan vakuuttanut joukkueen maalinsuulla Larmin poissaollessa. Larmin lisäksi HPK:lta on sivussa konkarihyökkääjä Janne Lahti.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: