Liiga pe 12.03. klo 18:30

HIFK - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoon korpivaellus ei osoita päättymisen merkkejä! Nyt vastassa on kovavireinen Liiga-kakkonen HIFK

HIFK voitti KooKoon kahdesti helmikuun loppupuolella, ja perjantaina joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa lyhyessä ajassa. Tällä kertaa pelataan Nordenskiöldinkadulla, missä isäntä on hävinnyt vain kerran kahdeksassa edellisessä ottelussaan. Vierailla on käynnissä todella vaikea vaihe tuloksellisesti, eikä vastustaja ole läheskään helpoimmasta päästä.

Jarno Pikkaraisen luotsaama HIFK on päässyt mukavaan vireeseen – perättäisiä voittoja on plakkarissa kotihallissa kolme, mutta kahdeksassa edellisottelussaan ryhmä on hävinnyt kotiottelun vain kertaalleen. Kokonaisotanta on niin ikään isäntien näkövinkkelistä mukavaa luettavaa, kun kymmenen ottelun otannalla tappioita on niin ikään yksi ainokainen. Sairastuvalla ovat Niklas Nordgren, Teemu Tallberg sekä Yohann Auvitu. Koronaviruksen sairastaneen Anton Lundellin paluu peleihin lähestyy ja mies saattaa hyvinkin pelata jo perjantaina.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KooKoon tappioputki on jo kuuden ottelun mittainen ja keskiviikkona Tappara oli sitä vahvempi lukemin 3–4. Kouvolalaiset ovat valahtaneet sarjataulukossa jo yhdeksännelle sijalle, kun pistekeskiarvo on pudonnut kevätkaudella rajusti. HIFK ja KooKoo kohtasivat helmikuun jälkimmäisellä puolikkaalla kahdesti Lumon areenalla ja helsinkiläiset veivät voitot 2–4- ja 2–3-lukemin. Jälkimmäinen otteluista ratkesi voittolaukauskilpailussa.

HIFK oli edellisissä keskinäisissä juuri sen verran parempi kuin tulokset osoittavat ja ansaitsi pisteensä. Joukkueiden voimasuhteet eivät juurikaan ole muuttuneet edellisten mittelöjen jälkeen ja isäntä lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Hiljattain huomattavasti KooKoota paremmin viimeistelleen isännän voitto maistuu kupongille pienellä tasoituksella (HIFK -1). Veto osuu HIFK:n voittaessa vähintään kahdella maalilla, mutta maalin kotivoitolla kohde mitätöityy.