Liiga to 09.01. klo 18:30

HIFK - SaiPa

Torstain murskajaiset.

Torstai-illan jääkiekko viihteestä vastaa Hifk kun sarjan surullisin joukkue, SaiPa, tulee näennäisesti haastamaan heitä. Molemmat joukkueet pelasivat myös keskiviikkona, joten jalat voivat hieman painaa. Joukkueiden välinen tasoero on suuri, joten uskon tästä tulevan varsin yksipuolinen näytös.

Kotijoukkue haki keskiviikkona maistuvan jatkoaikavoiton Ilveksestä ja katkaisi parin ottelun tappioputkensa. Joukkueen pelintaso on ailahdellut suuresti ja erityisesti tappiot Pelicanssille olivat erittäin surkeita esityksiä. Tasoa on kuitenkin hyvä lähteä nostamaan kun sarjan heikoimpiin lukeutuva SaiPa tulee vierailulle. Hifk luo illasta toiseen suuren määrän maaliodottamaa ja uskon numeroiden realisoituvan torstaina. Joukkueen tehokkaimpia pistemiehiä ovat olleet Teemu Turunen sekä Otto Paajanen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierailija SaiPa hävisi keskiviikkoillassa sarjajumbo tepsille selkein 0-3 lukemin. Joukkueen hyökkäyspelaaminen meni täysin jumiin kun ykköstähti Zaborsky määrättiin pelikieltoon. Ei ole saatu tehtyä maaleja eikä oikein luotua edes laadukkaita paikkoja. Tähän kun yhdistetään hyvin keskinkertainen puolustuspelaaminen poissaoloineen, ei voittoja kannata toivoa. Torstai-ilta tähän tuskin tuo muutosta. Keskiviikon kotitappio painoi mielen maahan ja tuleva vastustaja on sarjan kärkijengejä.

Peli-idea on varsin simppeli. SaiPa tuskin yhtä maalia enempää tekee, joten hyökätään kotijoukkueen vähintään kolmen maalin voittoon. Vaikka kyseessä on molemmille back-to-back -ottelu, en näe miten SaiPa onnistuisi haastamaan minkään vertaa. Hifk on pelillisesti paljon parempi ja kotietua tulee painottaa suuresti.

10 euroa pelirahaa