pe 07.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: HIFK – Sport | Vaasalaiset lukuisilla alueilla isäntiä edellä – suurin niistä on halukkuus

Perjantain liigakierroksella Helsingin vanhassa jäähallissa kohtaavat HIFK sekä Vaasan Sport. Vierailija on sarjassa seitsemäntenä, mutta kotijoukkue on valunut jo sijalle 11.
HIFK:n pelillinen ilme katastrofi – tuloksellisestikin vaikeaa
Helsinkiläisten pelaamisesta on vaikeaa löytää positiivisia asioita viime aikojen otteiden perusteella. Joukkueen tekeminen on nimittäin näyttänyt varsin väkinäiseltä pakkopullalta, tuurikaan ei ole ollut puolella ja sarjataulukossa on valuttu jo peräpäähän.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Edellisiin kymmeneen kamppailuunsa HIFK:lla on ainoastaan kaksi voittoa. Perinteisesti mainiona kotijoukkueena tunnettu seura on jakanut vastustajilleen pisteitä lähes ilmaiseksi myös Nordenskiöldinkadulla ja se on koko sarjan kolmanneksi heikoin kotijoukkue.
Sport on energinen, yllätysvalmis ja yllättävän hyvin kuluvalla kaudella esiintynyt ryhmä
Vaasalaisvieras on kahden ottelun voittoputkessa ja tällä hetkellä mukana jopa taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta. Jos HIFK:n alisuorittamista ei osattu odottaa, niin ei Sportin loisto-otteillekaan moni olisi uskoaan ennen kauden alkua valanut.
Sportin joukkueesta näkyy sen jokaisessa ottelussa kova voitontahto ja vaasalaisryhmä on ottanut pisteitä koviltakin joukkueilta omalla energisyydellään. Joukkueella on kaksi voittoa peräjälkeen – molemmat yhdellä maalilla JYPiä ja SaiPaa vastaan.
Koko kuluvaa kautta tarkasteltaessa Sport on onnistunut kääntämään tasaisia otteluita voitoikseen, joka on takuulla yksi syy sille, että vaasalaiset keikkuvat korkealla sarjataulukossa. Sijoitus on ehdottomasti ansaittu ja pelaaminen on joukkueella menossa ainoastaan eteenpäin.
Joutuuko HIFK jälleen taipumaan pienemmälleen?
Joukkueiden pelaajabudjeteissa eroa mitataan suurissa seteleissä ja HIFK:lla on ollut todellisia vaikeuksia juurikin pienempiään vastaan. Marraskuun aikana joukkue kärsi tappiot muun muassa SaiPalle, Ässille sekä HPK:lle.
Perjantaina kotijoukkue on asetettu kylmästi ennakkosuosikiksi viime aikojen huonosta esiintymisestä huolimatta. Päävalinta otteluun on lopullinen vierasvoitto ja sivukohteena pelataan – huomattavasti alhaisemmalla panostuksella – Sportin voittoa varsinaisella ajalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS