Liiga pe 26.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: HIFK – Tappara | Jatkaako Tappara vakuuttavasti myös Helsingissä?

Perjantain Liiga-kierroksella vastakkain iskevät Helsingin IFK ja Tampereen Tappara. Uhmapelaajat tarjoaa otteluun ennakkopohdinnan sekä pelivalintansa pelaajien hyödynnettäväksi!

Tappara katkaisi Kärppien pitkän putken – HIFK hävisi kotonaan Pelicansille

Edellisissä otteluissaan joukkueilla oli esitystensä välillä huima ero. Tappara katkaisi Kärppien jo kymmenen täyden kolmen pisteen voiton mittaiseksi venyneen tappiottoman putken. Kirvesrinnat esiintyi ottelussa edukseen ja merkit joukkueen uuteen tulemiseen kankean alkukauden jälkeen ovat vahvasti ilmassa.
Christian Heljanko pelasi loistavan kamppailun Raksilassa oululaisten vieraana ja häntä onkin äärimmäisen mielenkiintoista seurata, sillä IFK-kasvatti saapuu ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen ykkösvahtina vierailulle Nordenskiöldinkadulle. Oman mausteensa kamppailuun tuo myös Tapparan toinen maalivahti.
Kirvespaidassa perjantai-iltana luukkua todennäköisesti availee Niklas Bäckström. Bäckström on niin ikään helsinkiläisten kasvatti, mutta 40-vuotias veräjänvartija on myös illan kotijoukkueen osaomistaja. Kokenut kiekkoilija joutui viime kaudella HIFK:n hylkäämäksi, kun edelle ajoivat Atte Engren sekä Kevin Lankinen. Kaikkien yllätykseksi Bäckström päätti jatkaa uraansa – ei suinkaan helsinkiläisten, vaan tamperelaisseuran riveissä.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

HIFK:n edellisottelu Pelicansia vastaan oli kotiyleisölle suuri pettymys, kun lahtelaisvieras Pelicans koukkasi voiton mukaansa. Helsinkiläisten paidassa loistavasti kauden avausotteluissa esiintynyt entinen pussinokkien täsmäase, Iikka Kangasniemi ei pelannut vieläkään. Poissaolon syyksi ilmoitettiin reilu kuukausi sitten flunssa – kohtuullisen sitkeältä vaikuttava tauti. Mies on todennäköisesti sivussa myös Tappara-kamppailusta.

Hajuton, mauton, väritön ja haluton – löytyykö punainen lanka?

HIFK:n pelaamisesta puuttui keskiviikkona olennaisin osa – päämäärää ei pelaamisessa ollut ja joukkueelta puuttui voitontahto. Pelicans puolestaan oli nälkäinen ja nappasikin jo helsinkiläisistä kauden toisen voittonsa.
Kilpipaitojen otteista on ollut jo pidemmän aikaa aistittavissa samanlaista löysyyttä. Pelaaminen on vaisuhkoa ja osin jopa väkinäistä. Joukkue on toki pelannut hyviäkin otteluita, mutta edes niissä ei aina pelaamisen punaista lankaa ole löytynyt. Jos ennusmerkit pitävät paikkansa, ei sitä ole helposti löydettävissä Tapparaakaan vastaan.

Joukkueet menossa eri suuntiin

Siinä missä Tappara parantaa pelaamistaan kauden edetessä, HIFK:lla taso heittelee ja on laskenut aivan alkukaudesta huomattavasti. Uskomme tässä kamppailussa joukkueiden pelaamisen kehityssuuntiin ja nostamme pääkohteeksemme suoran vierasvoiton loistavalla kertoimella. Tamperelaiset nappaavat kuudennen perättäisen kolmen pisteen voittonsa.
Tapparan oman pään pelaaminen oli loistavasti kontrollissa ja esiintyminen oli Oulussa todella kurinalaista, kuten viime aikoina muutenkin. Toiseksi kohteeksi nostetaankin kotijoukkueen vähämaalisuus.