Liiga ti 09.03. klo 18:30

HIFK - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Koronasta kärsinyt Anton Lundell on edelleen sivussa! Kesyttääkö HIFK tiistaina Tapparan?

HIFK pääsee Tapparan kimppuun mainiossa iskussa. Edellinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin hieman ennen helmikuun puoliväliä Tampereella ja se oli todella tasainen. Kirvesrintaien vierailija onnistui kaivamaan lauantaina voiton Sportista katkeran Ilves-tappion jälkeen. Vastaavasti Jarno Pikkaraisen ryhmä nappasi perjantaina tyylikkään voiton Kärpistä, mutta oli vaikeuksissa lauantaina.

Isäntä on hävinnyt ainoastaan kerran yhdeksässä edellisessä kamppailussaan ja tämä tappio tuli 3–2-numeroin viime keskiviikkona Sportia vastaan voittolaukauksilla. Helsinkiläisillä tuntuu olevan edelleen pieniä virittäytymisongelmia otteluissa selvästi heikompia joukkueita vastaan, kun pelaaminen puuroutuu monesti pyöriskelyksi ja neppailuksi. Samaa nähtiin lauantaina Hämeenlinnassa, kun HIFK voitti HPK:n vasta jatkoajalla lukemin 1–2.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tappara varmasti sytyttää HIFK:n jälleen, mutta voitto Jussi Tapolan miehistöä vastaan ei ole mikään läpihuutojuttu. Joukkue on kelvollisessa vireessä ja ennen kaikkea tehoja on tullut huomattavasti paremmin kuin syyspuolella. Tapparan edellinen ottelu HIFK:ta vastaan oli äärimmäisen tasainen vääntö Tampereella ja tasakentällisin kirvespaidat jopa hallitsivat lopulta 2–3-vierasvoittoon päättynyttä kamppailua.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Herkullisista asetelmista jatketaan ensi tiistaina🤘

#Tappara #Liiga

Henrik Borgström palaa isäntien kokoonpanoon, mutta koronasta kärsinyt Anton Lundell on edelleen sivussa. Tapparan osalta maajoukkueen mukana koronapommiksi osoittautuneessa EHT-turnauksessa ollut Valtteri Kemiläinen ei myöskään ole vielä palannut Liiga-jäille. Lisäksi myös Kristian Kuusela on vierailta tiistaina sivussa. Vaikka Kuusela on tietysti merkittävä tekijä, ei Tappara miehen poissaoloon kaadu. Molemmilla joukkueilla on pelaajia sivussa, mutta todellista etua kummallekaan tilanne ei tarjoa.

Tapparaa vastaan ei perinteisesti ole kovinkaan helppoa päästä toistuvasti laadukkaille ykkössektorin maalipaikoille, joten tehokkuus korostuu isäntien osalta. Myös Tapparan olisi pystyttävä tarraamaan tehokantaansa Sport-voiton jälkeenkin – HIFK:n oman alueen pelaaminen on parantunut, mutta vahinkoja esimerkiksi avauspelaamisessa sattuu kiekolla edelleen. Jos tamperelaisvierailija on illalla hereillä, saattaa HIFK joutua tiukille. Yli kolmen kerroin vieraille houkuttaa, mutta nostetaan pelivalinnaksi kuitenkin Tapparan lopullinen voitto.