Liiga ke 19.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: HPK – Ässät | Odotettavissa vähämaalinen taistelu

Hämeenlinnassa pelataan keskiviikkona ottelu HPK:n ja Ässien välillä. Kotijoukkue on aloittanut kautensa hyvin ja saman tahdin uskotaan jatkuvan tänä iltana.
HPK pelasi ensimmäisen ottelun Turussa TPS:n vieraana. Kerho piti ottelun todella tasaisena onnistuen viemään ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla kuitenkin TPS:n superlupaus Kaapo Kakko ratkaisi ottelun. Lauantaina HPK puolestaan pelasi kotiottelun toista ennakkoon kovempaa joukkuetta vastaan, kun vastaan asettui jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi nostettu Tappara. Tässä ottelussa HPK voitti Tapparan voittomaalikilpailussa. Molemmissa otteluissa HPK:n ainoan maalin varsinaisilla peliajoilla teki Markus Nenonen, joka tunnetaan kovasta laukauksesta.
HPK on pelannut kaksi tasaista ottelua kahta ennakkoon viiden kärkeen veikatun joukkueen kanssa. Kahdessa HPK:n pelissä maaleja on tehty varsinaisella peliajalla yhteensä neljä kappaletta ja preseason -otteluissakin HPK pelasi todella pirteästi. Kauden alla HPK:ta ei veikattu kovin korkealle sarjataulukossa, mutta se on nyt osoittanut todellisen potentiaalinsa. HPK:n heikkoutena on kapea kärki eli joukkue ei hevin kestä loukkaantumisia. Maalilla nuorikko Emil Larmi on osoittanut hyviä otteita.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
Porin Ässien saldo on kahden pelin jälkeen voitto Lukosta jatkoajan jälkeen ja tappio TPS:lle. Ensimmäisessä ottelussaan Ässät voittivat Raumalla Lukon lukemin 2-3. Lauantaina puolestaan TPS vei lukemin 1-4. Molemmissa otteluissa Ässien tähtihahmona Sakari Salminen, joka on iskenyt kahteen peliin yhteensä kolme maalia. Salmisen harteilla on muutenkin joukkueessa suuri vastuu. Puolustuksessa odotetaan paljon Tommi Taimelta, jonka viime kaudet ovat olleet todella rikkonaisia. Muutama vuosi sitten mies iski HIFK:n paidassa lähes 40 pistettä.
Ässien alkukausi ja preseaon -pelit ovat sujuneet ailahdellen ja on voittanut ainoastaan Lukon kolmesti. Huomionarvoista kuitenkin on, että Lukko on pelannut muutenkin heikosti. Viime kauden puolivälieräpaikan uusimista voi pitää Ässiltä hyvänä suorituksena.
Ottelun suoskki on ehdottomasti kotijoukkue HPK. Joukkue ei välttämättä häikäise kokoonpanollaan, mutta on kuitenkin hyvin organisoitu. Ässien pelissä on sen sijaan vielä hakemista – joukkueen peli nojautuu todella vahvasti ykköskentän varaan. Ässät varmasti toivoisikin, että nuori Jesper Kotkaniemi palaisi vielä Montrealista täksi kaudeksi porilaisten riveihin. Kertoimienkin mukaan ottelun suosikki on HPK, jonka yli kahden kerroin on hyvä tarjous. Tähän peliin myös underit vaikuttavat houkuttelevilta. HPK pelaa tiukkaa puolustuspeliä ja Ässillä on vaikeuksia maalinteossa.
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ