Liiga la 06.03. klo 17:00

HPK - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pääsevätkö muutkin kuin Ville Leskinen tehoille? HIFK on ylivoimainen vastustaja HPK:lle!

Hienoisia heräämisen merkkejä hiljattain esitellyt HPK palasi eilen arkeen, kun se kärsi karmaisevan vierastappion Sportia vastaan. HIFK puolestaan kaatoi Kärpät vauhdikkaassa kamppailussa, jossa tuttu tehomies hääri sankarina. Vierailija lähtee lauantai-iltaan suurena ennakkosuosikkina kerrointenkin valossa, eikä syyttä.

HIFK kaatoi eilen kotonaan Kärpät 4–3-numeroin kiivaassa taistelussa, jonka ratkaisi hattutempullaan helsinkiläisille Ville Leskinen. 27-vuotias tähtihyökkääjä on ollut loistovireessä palattuaan pitkän loukkaantumisen jälkeen Liiga-jäille. Mies on ehtinyt pelaamaan 22 ottelua kuluvalla sesongilla ja tehopisteitä on syntynyt jo 24 (7+17). HIFK:n leveys ei tietenkään lopu leskiseen, vaan tehopotentiaalia on neljällä akselilla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK:n pelaaminen oli perjantaina Sportia vastaan ainoastaan selviytymistä ja on vaikeaa nähdä sen muuttuvan merkittävästi sarjakakkosen luistellessa vastaan. HIFK osoitti perjantaina lujuutensa tasakentällisin – se loi vakuuttavasti huippupaikkoja loistavaa puolustusta vastaan ja voitti ottelun ilman ylivoimaonnistumisia. Vieraiden erikoistilannepelaaminen on kuitenkin selkeästi vahvempaa HPK:hon nähden ja se näyttäytyneekin isäntiä vastaan illan ottelussa.

Huippuvireisellä Leskisellä ei ole viime aikoina ollut ohipelejä, eikä olisi yllätys, jos miehen nimi komeilisi jälleen tehotilastossa. Myös Alex Broadhurst on ollut viime aikoina todella liukas ja parantanut pelaamistaan jatkuvasti, joten tältä akselilta saattaisi löytyä kiinnostavia pelaajavetoja otteluun. Uhmapelaajat luottaa kuitenkin vierasvoittoon (1X2) tässä kamppailussa – HIFK:n yleisilme on isäntiä selvästi parempi kaikilla osa-alueilla, eikä 6–1-tappion jälkeen ole helppoa nousta sarjakakkosta vastaan.