Liiga ti 02.03. klo 18:30

HPK - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jäävätkö HPK:n ja Ilveksen kohtaamisessa maalit taas vähiin?

Tiistain Liiga-kierroksella nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen HPK:n ja Ilveksen välillä. Kotijoukkue HPK on kovassa nosteessa surkean alkukauden jälkeen. Alkukaudella dominoinut Ilves puolestaan on surkeassa jamassa, joten ottelusta on luvassa tasaväkinen kamppailu. Pelivalintamme on, että maalit jäävät vähiin ja ottelussa tehdään yhteensä alle 5,5 maalia.

HPK ei ole viime aikoina paljoa maaleja päästänyt. Joukkueen maalivahti Eetu Laurikainen oli koko sarjan kuumin pelaaja helmikuussa. Hänen torjuntaprosenttinsa helmikuussa oli huima 94,43. Kymmenessä viime ottelussa HPK on päästänyt keskimäärin 1,5 maalia ottelua kohden.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ilves puolestaan ei ole viime aikoina tehnyt kovia maalimääriä. Viimeisissä viidessä matsissa tupsukorvat ovat iskeneet keskimäärin 2,05 osumaa ottelua kohden. Ilveksen ylivoiman tasokin on romahtanut viimeisimmissä matseissa. Edellisessä ottelussa Ilves ei saanut ainuttakaan ylivoimamaalia aikaan useista yrityksistä huolimatta. Viidessä viime matsissa ylivoimaprosentti on ollut 18,18, joka on Liigan keskivertoa selvästi heikompi.

Ilves ja HPK kohtasivat toisensa helmikuun lopussa. Tuolloinkaan maaleilla ei päästy juhlimaan. Ottelu päättyi Ilveksen 2-1 jatkoaikavoittoon. Uskomme, ettei muutamassa päivässä mikään ole sen suuremmin muuttunut ja uskomme, että tämän päivän ottelussa syntyy samaan tapaan alle 5,5 maalia. Vetos siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 3-0 lukemiin.