la 06.10. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: HPK – KalPa | Ottaako KalPa viidennen voiton putkeen?

Liigan lauantain kierroksella sarjassa kolmantena oleva KalPa kohtaa sijaa 12 pitävän HPK:n. Ottelu käynnistyy Hämeenlinnan Ritari-areenalla kello 17.00.
Kotijoukkue HPK on aloittanut kauden nihkeästi. Joukkue ei ole nimekäs, eikä siltä voi odottaa liikoja, mutta kahdeksassa ottelussa kerätyt 10 pistettä ovat hienoinen alisuoritus. Kerhon maaliero on 18-23. HPK pelasi eilen ja kävi hakemassa arvokkaat kaksi pistettä Kouvolasta voittolaukauskisan jälkeen lukemin 2-3.
HPK:n alkukauden onnistujiin on kuulunut Kerhoon täksi kaudeksi tullut Markus Nenonen (4+2) ja Robert Leino (1+4). Joukkueen ykkösmaalivahti Emil Larmi on torjunut kiekoista vain 89.22%, päästettujen maalien keskiarvon ollessa 2.85. Antti Karjalainen torjui eilen voiton KooKoo:sta, joten Larmi nähdään maalilla mitä ilmeisimmin lauantaina.
Kerhon erikoistilannepelaaminen on ollut kaksijakoista. Ylivoima on neljänneksi huonointa sarjassa (16.22%) ja alivoima onkin satrjan neljänneksi parasta (82.14%).

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

KalPa on avannut kautensa loistavasti, hieman yli odotusten. Savolaiset viilettävät nyt neljän ottelun voittoputkessa, kun matkalla on kaatunut Tappara, HIFK, KooKoo ja Ässät. Yhdeksän pelattua ottelua on tuottanut 18 pistettä, joka oikeuttaa kolmanteen sijaan sarjassa. KalPa pelasi myöskin eilen, voitettuaan kotonaan Ässät maalein 4-2. KalPan maaliero on 26-21.
KalPan alkukauden onnistujat ovat maalivahti Denis Godla, torjuntaprosentti on 91.94%, päästettyjen maalien keskiarvo 1.94. Niko Hovinen pelasi eilen, joten todennäköisesti Godla tänään maalilla. Kenttäpelaajista ovat onnistuneet KalPan kultakypärä Kai Kantola 2+7, sekä puolustajien pistepörssin kärkinimi Lasse Lappalainen pistein 2+5.
KalPan erikoistilannepelaaminen on ollut kaikenkaikkiaan kohtalaista. Ylivoima on sarjan keskikastia (22.50%) ja alivoima on sarjan ylempää keskikastia (81.82%).
Joukkueet lähtevät otteluun eilisten pelien rasittamana, mikä laskee maalien odotusarvoa. KalPa on selkeästi kerhoa paremmassa vireessä, joten otetaan underin lisäksi peleihin mukaan KalPan voitto jatkoaika ja rankkarit mukaanlukien.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ