HPK – Tappara

to 14.03. Klo 18:30

Tappara on HPK:n puristuksessa torstaina!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

HPK isännöi Tapparaa Liigan runkosarjan päätöskierroksella torstaina. HPK:lla panosta piisaa yhä edelleen, mutta kirvesrinnat on Liigassa kakkostilansa varmistanut. Vierailla on pelaamisessaan käynnissä hyvä jakso, jota se takuulla haluaa jatkaa pudotuspeleihin valmistavassa kamppailussa.

Tappara voittoputkessa

Tampereen Tapparalla kulkee tällä hetkellä Liiga-kaukaloissa mukiinmenevästi. Joukkue viilettää neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on kaatanut lähinnä runkosarjan häntäpään joukkueita ja napsinut rutiinivoittoja. Viimeisimmässä ottelussaan Tappara kuitenkin kaatoi tyylipuhtaalla esityksellä viime aikoina kelvollisesti esiintyneen Liiga-kuutosen HIFK:n.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Ainoa poissaolija Tapparalla on torstaina Otso Rantakari. Kiekollinen puolustaja on kärsinyt uransa viime vuosina useista loukkaantumisista. Tapparan viime aikojen otteet ovat näyttäneet hyvältä ilman Rantakariakin ja joukkue haluaa takuulla lähteä pudotuspeleihin voitto allaan.

HPK:lle huojentava uutinen ennen pudotuspelejä – ykkösmaalivahti pelikunnossa

Hämeenlinnan Pallokerho saa torstaina takaisin päätorjuntavastuun kuluvalla kaudella joukkueen maalilla kantaneen Emil Larmin. Ykkösvahdin paluu tolppien väliin on HPK:lle todella hyvä uutinen – siitä huolimatta, että HPK on kakkoskassari Antti Karjalaisen torjumista edellisistä viidestä kamppailusta saalistanut kolme voittoa, ei Karjalaisen perussuoritusvarmuus ole lähelläkään Larmia.

HPK on pääsemässä suoraan pudotuspeleihin ja se on taulukossa viidentenä, mutta kahden pisteen päässä niskaan hengittää HIFK, jolla on torstaina vastassa Ässät. Kolme pistettä hämeenlinnalaisten takana on Rauman Lukko, joka vierailee tänään Tampereella Ilveksen kotiluolassa. Voitto tänään sinetöisi Pallokerhon suoran pudotuspelipaikan.

Hämeenlinnalaisten panokset ovat huomattavasti korkeammalla kuin Tapparan. Larmin paluu tolppien väliin sytyttänee koko joukkueen. Vaikka kirvesrinnoilla on kulkenut, eivät tamperelaiset ole voittokulkunsa aikana niputtaneet kuin yhden pudotuspeleissä tällä kaudella pelaavan joukkueen.

Otetaan otteluun poikkeuksellisesti ainoastaan yksi pelivalinta, johon panostetaan kohtuullisesti. HPK:n suoralle voitolle on tarjolla käyttökelpoinen kerroin, joka hyödynnetään tämän ottelun osalta.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!