Liiga ke 08.01. klo 18:30

Ilves - HIFK

Tampereella luvassa huippukamppailu!

Keskiviikkona Tampereella on luvassa huippukamppailu, kun Ilves saa vastaansa HIFK:n. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Ilves haki täyden pistepotin lukemin 2-4.

Kotijoukkue Ilves lähtee otteluun neljän ottelun voittoputkessa. Edellisviikolla joukkueen ykkössentteri Arttu Ruotsalainen palasi kokoonpanoon vahvistamaan entuudestaa huipputehokasta hyökkäystä. Nyt puolestaan on odotettavissa ykkösvahti Lukas Dostalin paluu tositoimiin U20-kisojen jälkeen. Dostal on suuri syy Ilveksen tämän kauden menestykseen ja osa arvottaa hänet jopa koko sarjan parhaaksi maalivahdiksi tällä hetkellä. Kahden muun maajoukkuepelaajan Matias Maccellin sekä Lassi Thomsonin pelaaminen on vielä epävarmaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HIFK lähtee kamppailuun allaan kaksi tappiollista peliä. Viimeaikainen suuntaus on ollut hieman laskuun päin, sillä 7 ottelusta voittoja on tullut ainoastaan 2. Mukaan mahtuu myös kaksi häviötä Pelicansille. Joukkueen ollessa täynnä tulivoimaa pitäisi verkkoa heiluttaa huomattavasti useammin kuin viime otteluissa. Esille nostettakoon kultakypärä ja pistepörssin toisella sijalla oleva Teemu Turunen sekä Ruotsista hankittu Ville Leskinen, joka on kerännyt 7 pistettä 7 ottelussa. Erikoistilannepelaamisessa HIFK on hieman edellä, mutta myös Ilves on suoriutunut varsin mallikkaasti.

Kotijoukkueen vire on viime aikoina ollut parempi. Viimeistely on toiminut erittäin hyvin ja nyt joukkue saa myös ykkösvahtinsa takaisin. Pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla. Panos pidetään kuitenkin maltillisena vieraiden mahdollisesta tason nostosta johtuen.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa