Liiga ke 21.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Ilves – HPK | Hakametsässa kiekkoillaan tiistaina – Ilveksen käyrä laskeva

Ruusuisen kauden alun jälkeen tamperelaisjoukkue Ilveksen tahti on hieman hyytynyt. Torstaina se saa vieraakseen suoriin pudotuspelipaikkoihin oikeuttavilla sijoilla keikkuvan HPK:n, jolla riittää nälkää.
Ilves on Liigassa kahdeksannella sijalla 33:lla pisteellään, mutta vielä jokin aika sitten se oli tiukasti kärjen tuntumassa. Nyt eroa kärkeen on jo 21 pistettä, mutta kuudenteen sijaan sitä on ainoastaan yksi piste.
HPK puolestaan on sarjassa neljäntenä keräämillään 37:llä pisteellä. Joukkue on yllättänyt monet ja pelannut kelvollisesti muihin verrattuna myös vieraskentillä, sillä se on vierastilastossa sijalla kuusi. Ilves puolestaan on kotitilastossa vasta 11.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkue on ollut läpi kauden huomattavasti isäntiä edellä erikoistilanteissa, joissa se sijoittuu Liigan ylempään keskikastiin. Ilveksen alivoima on koko sarjan toiseksi huonointa (76 prosenttia) ja ylivoima lukeutuu alempaan keskikastiin vajaan 19:n prosentin tehokkuudella.
Maalivahtipelaamisessa on eroa myös joukkueiden välillä ja se on vertailukelpoista, sillä molemmilla joukkueilla on ollut kuluvalla kaudella selkeä päätorjuja. HPK:n maalilla Emil Larmi on päästänyt osumia selkänsä taakse ainoastaan karvan verran yli kahden keskiarvolla ottelua kohden. Ilveksen Riku Heleniuksella vastaava lukema lähentelee kahta ja puolta maalia.
Ilves on asetettu kotikamppailunsa alla todella selkeäksi ennakkosuosikiksi, mikä mahdollistaa vierasjoukkueen pelaamisen todella korkeilla kertoimilla. Liiga-syksyn kääntyessä talveen myös erikoistilanteiden merkitys kasvaa, ja niissä vierailija on ollut huomattavasti parempi.
Pääkohde otteluun on vierasjoukkueen lopullinen voitto. Kova kerroin hämeenlinnalaisten suoralle voitolle on myös pakko hyödyntää, kun ryhmä vierailee laskevan käyrän joukkueen, Tampereen Ilveksen kotiluolassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ