Liiga ke 17.03. klo 18:30

Ilves - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heiluvatko maaliverkot jälleen JYPin pelissä?

Ilveksen ja JYPin ottelusta voi odottaa värikästä kohtaamista. Hurrikaani-logo on ollut viime aikoina osuva jyväskyläläisten paidoissa, sillä otteluissa on pistetty tuulemaan ja maaliverkot ovat pöllynneet molemmissa päissä. Uskomme, että tänään nähdään niin ikään runsasmaalinen ottelu Ilvestä vastaan, ja pelivalintamme on, että ottelussa tehdään yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 6-2 lukemiin.

JYPin viimeiset matsit ovat todellakin olleet tapahtumarikkaita. Viimeisissä viidessä matsissa JYP on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,2 maalia. Omissa sen sijaan on pöllynnyt keskimäärin 3,6 kertaa. Yhdistetty maalimäärä on siis ollut huima 6,8 ottelua kohden! Vastaavaa hurlumhei-kiekkoa harvemmin näkee. Ei ole yllätys, että JYPin maalivahtien torjuntaprosentit ovat selvästi alle 90.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilveksen peleissä ei vastaavia maalijuhlia ole nähty. Joukkueen maalintekopeli on yskähdellyt viime aikoina, ja tupsukorvilla on ollut vaikeaa saada tehtyä yli kahta maalia yhteen otteluun. Silloin voittaminenkin on luonnollisesti vaikeaa. Maalinteko-ongelmat ovat jatkuneet pitkään, mutta otteluhistoriasta paljastuu yksi poikkeus. Kun Ilves viimeksi kohtasi JYPin, maalihanat aukesivat ja ottelu päättyi tamperelaisten 6-4 voittoon.

Viime aikoina JYP on ollut monelle Liiga-joukkueelle ilahduttava vastus, kun lepsua puolustusta vastaan on päässyt tekemään maaleja ja kohottamaan itseluottamusta. Toisaalta viime aikoina JYP on näyttänyt myös, että joukkueen oma ruutikin on todella kuivaa. Ilveksen pelit ovat olleet tasaväkistä puurtamista, mutta tästä huolimatta uskomme JYPin hurlumhei-pelitavan voimaan ja uskomme, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia.