to 27.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Ilves – Kärpät | Kärppälauma on herännyt

Liigan torstain ainoassa ottelussa Hakametsän hallilla kohtaavat Ilves ja Kärpät. Ilves on alkukauden yllättäjiä, Kärpät taas on aloittanut hieman odotuksia heikommin.
Edellisen kerran Ilves on voittanut kotonaan Kärpät tammikuussa vuonna 2015. Kärpät on siis voittanut Ilveksen kuusi kertaa putkeen Hakametsässä.
Ilves on avannut kautensa hyvin keräämällä yhdeksän pistettä viidestä ottelusta pitäen Liigassa sijaa neljä. Ilveksen erikoistilannepelaaminen on ollut kaksijakoista – ylivoima on sarjan neljänneksi parasta, kun alivoima taas toiseksi huonointa.
Ilveksen maalivahdit Riku Helenius ja Antti Lehtonen ovat napsineet kiekkoja vajaan 88% varmuudella ja onkin haastava sanoa, kumpi heistä pelaa torstaina – toistaiseksi kumpikaan maalivahdeista ei ole vielä säväyttänyt.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kärpät on aloittanut kautensa hieman odotuksia heikommin, kerättyään kahdeksan pistettä viidestä pelistään pitäen sarjassa sijaa seitsemän. Edelliskierroksella Kärpät nollasi tyylikkäästi HPK:n kotonaan lukemin 4-0.
Kärppien ykkösmaalivahti Veini Vehviläinen on torjunut alkukaudesta kiekkoja 92.1% varmuudella. Kärppien erikoistilanteissa onnistuminen on päinvastaista kuin Ilveksellä. Alivoima toimii hyvin sen ollessa sarjan toiseksi parasta, mutta ylivoima on ollut surkeaa – alle 16% onnistumisprosentillaan sarjan kolmanneksi huonointa.
Tiistai-illan HPK-ottelu vahvisti sen, että Kärpät on herännyt Liigan alkuun mukaan ja surffailut on surffailtu. Kärpät on menneisyydessä ollut Ilvekselle ikävä vastustaja, mitä se on tänäänkin.
Maalivahtipeli menee Kärppien eduksi, mikä kääntää tämän pelin Kärpille. Kärppien suoralle voitolle tarjotaan 2.07 kerrointa mikä otetaan ehdottomasti peleihin mukaan. Toinen hyvä pelivalinta on kokeilla Kärppiä myös tasoituksella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ