Liiga ke 26.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Ilves – Tappara | Nappaako kirves yhä tukevammin kiinni Tampereen valtikkaan?

Tampereen paikallinen on Liigassa tiedossa, kun palataan joulutauolta takaisin askiin. Iso tunnelataus on tiedossa, kun Mansen herruudesta taistellaan jälleen.
Ilves osoitti ennen taukoa pitkästä aikaa piristymisen merkkejä tulostenkin valossa, kun se alkoi saamaan kiekkoja maaliin ja on nyt voittanut kolme edellisistä viidestä kamppailustaan. Tapparalla puolestaan on alla kolme tappiota.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Tilanne ei kuitenkaan ole Ilvekselle ollut vahvan alkukauden jälkeen ihanteellinen, sillä se kärsi pitkästä kuuden ottelun tappioputkesta ennen joulukuuta. Tupsukorvat majaili jossakin vaiheessa kautta jopa toisella sijalla sarjataulukossa, mutta nyt tie on vienyt kymmenenneksi.
Ilveksen pelaamisen ongelma on sen tason jämähtäminen paikoilleen. Joukkueen pelaamisessa alkukauteen verrattuna ei ole sen suurempaa kehitystä tapahtunut, mikä on johtanut siihen, että osa joukkueista on ajanut ohi. Toki oli odotettavissa, että sijoitus verrattain pienellä pelaajabudjetilla operoivan joukkueen osalta tippuu, mutta pudotus on todella radikaali. Taannoinen voitto TPS:n kustannuksella oli harvinaista herkkua Ilvekselle, sillä muut harvat voittonsa se on viime aikoina kairannut alemman keskikastin tai häntäpään joukkueita vastaan.
Jos mitataan pelillistä kehitystä, niin Tapparalla sitä on näkynyt kokonaisuutena huomattavasti Ilvestä enemmän, sillä joukkueen alkukausi oli sekä pelillinen että tuloksellinen katastrofi. Nyt Tappara on kuitenkin runkosarjassa kolmantena ja pelaamiseen on tullut huomattavaa varmuutta ja erityisesti puolustuspelaamisessa on nähty paranemista.
Joulukuussa Tapparalla ei kuitenkaan ole täysin putkeen mennyt, koska joukkue on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan kolme pistettä. Kirvesrintojen leirissä odotetaan takuulla tuloksellisen tason nostamista, sillä ennen joulutaukoa joukkueen pelaamisessa oli kieltämättä ilmassa viitteitä alkukaudesta.
Tapaninpäivän ottelu on kolmas Tampereen paikalliskamppailu kuluvalla kaudella. Tappara janoaa kolmatta voittoaan kolmessa ottelussa ja lähtee myös vahvana ennakkosuosikkina taistoon. Kirvespaidoilla on kasvojen pesun paikka.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ