Liiga pe 05.03. klo 18:30

Ilves - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilveksen laskusuhdanne on syvä, mutta Tappara haistelee kärkisijoja – miten käy paikallisväännössä?

Tappara on ollut kevätkaudella menossa jyrkästi ylöspäin ja sen pelaaminen on parantunut. Paikoillaan junnaava tai jopa tasoaan laskenut Ilves puolestaan on tippunut keskikastiin, eikä punaista lankaa pelaamiseen tunnu löytyvän millään. Tappara on siis vahvoilla ja selkeä ennakkosuosikki Tampereen paikallisväännössä perjantaina.

Ilvekselle hyvä uutinen on Eemeli Suomen paluu ykkösketjuun 4–1-numeroin tulleen HPK-tappion jälkeen – joukkueen jatkaa kuitenkin Eetu Mäkiniemi. Tappara puolestaan on tällä viikolla saanut tšekkiläispuolustajan Michal Moravcikin takaisin kokoonpanoonsa, mutta Valtteri Kemiläinen on yhä alakerrasta sivussa Dominik Hrachovinan tavoin. Kirvesrintojen maalilla aloittaa Christian Heljanko.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tappara on pystynyt hiljattain kääntämään lukuisia tiukkoja otteluja voitoikseen, kun Ilvekselle maaleja on puolestaan lurahdellut omiin luvattoman helposti, eikä voittojakaan ole toivotusti tullut. Tupsukorvilla on kymmenen ottelun otannalla tilillään ainoastaan kaksi voittoa varsinaisella peliajalla, mikä on yhdeltä alkukauden parhaista joukkueista surkea suoritus.

Ilves ja Tappara ovat tällä hetkellä menossa täysin eri suuntiin. Jussi Tapolan ryhmä matkaa taulukossa ylöspäin ja Jouko Myrrän suojatit saattavat runkosarjan päätteeksi joutua tyytymään säälipudotuspelipaikkaan. Paikallisvääntö on aina tunteikas kamppailu, jossa sattuu ja tapahtuu. Vaikka tällä kertaa yleisöä ei olekaan paikalla, nähtäneen lujaa miekkailua siitäkin huolimatta. Pelivalinnaksi halutaan nostaa Tapparan voitto, koska Uhmapelaajien papereissa se on jopa kerrointa selkeämpi ennakkosuosikki.