to 25.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Ilves – TPS | Tupsukorvat jatkaa hyvää virettään?

Liigassa pelataan torstaina mielenkiintoinen kamppailu, kun kauden loistavasti aloittanut Tampereen Ilves isännöi Turun TPS:ää. Ottelu pelataan Hakametsässä kello 18.30 alkaen.
Ilves on yllättänyt huikaisevalla alkukaudellaan. Liigaa on pelattu lähes neljännes ja joukkue porskuttaa sarjassa sijalla neljä, lähes kahden pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Ilves on erittäin luisteleva joukkue, joka kiekkoa liikuttamalla ja kovalla pelitemmollaan aiheuttaa ongelmia vastustajalleen.
Tiistaina tupsukorvat kävivät lanaamassa heikosti pelanneen KalPan. Ilves voitti 2-6, pelaten loistavan pelin juuri omiin vahvuuksiinsa nojaten. Lukemat olisivat voineet olla rajummatkin, sillä muutaman huippupaikan hukannut Ilves olisi voinut tehdä pelissä 9-10 maalia. Hyvän alkukauden pelannut Joose Antonen iski ottelussa kypärätempun. Ilves hankki alkuviikosta joukkueeseen kookkaan puolustajan, Cam Barkerin, joka mahdollisesti debytoi torstaina.
Hyvien tulosten takana on koko joukkueen tasonnosto. Kapteeni Eemeli Suomi on sairastuvalla, mutta Ilvekseltä on löytynyt runsas joukko tulosta tekeviä pelaajia, joten tärkeän pelaajan poissaolo ei ole haitannut. Alkukauden aikana Ilveksen parhaimmistoa kenttäpelaajista ovat olleet kultakypärä Teemu Lepaus pistein 5+12, Joose Antonen pistein 8+6, sekä nuori puolustaja Oskari Laaksonen pistein 1+8. Laaksosen plus/miinus-lukema on myös loistava +10. Ilveksen ykkösmaalivahti Riku Helenius on pelannut kelvollisen alkukauden, torjuntaprosentti on 90.94 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.27.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Ilves ei ole alkukaudella onnistunut erikoistilannepelaamisessa. Ylivoima toimii hieman yli 21% tehokkuudella mikä on sarjassa keskikastia, alivoima sen sijaan on 75% tehokkuudellaan sarjan huonointa heti Ässien jälkeen.
TPS on sarjassa toisena kerättyään 29 pistettä yhteensä 14:sta ottelusta. Tepsi pelasi edellisen kerran edellisviikon lauantaina, joten väsymystä ei pitäisi olla. Turkulaisten matka CHL:llä tuli päätökseen, joten joukkue saa keskittyä nyt ainoastaan Liigaan. TPS on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa voitettuaan viime viikolla Pelicansin ja JYP:n.
Tepsin onnistujia alkukaudesta ovat hieman yllättäen olleet maalivahdit. Maalivahtien tilastot Henrik Haukeland, Rasmus Tirronen) ovat identtiset, päästettyjen maalien keskiarvot 1.72 ja 1.67 ja torjuntaprosentit 93.75 ja 93.78. Ennakkoon ajateltuna maalivahtiosaston piti olla Tepsin heikkous, mutta maalivahdit ovat suoriutuneet alkukaudesta erittäin mainiosti. Pelaajista kaksi on ylitse muiden. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtavat Oula Palve ja Ilari Filppula ovat molemmat nakuttaneet jo 14 tehopistettä alkusesongille.
TPS on Liigan paras erikoistilannejoukkue alkukauden otannalla. Yksinkertaisesti Liigan tahokkain ylivoima ja toiseksi varmin alivoima ovat taanneet turkulaisille monta voittoa alkukauden aikana.
Joukkueet lähtevät otteluun erilaisista, mutta tasaisista lähtökohdista. Otteluun voittajaa on haasteellista lähteä veikkaamaan ja kertoimet ovat hyvin linjassaan. Maalimääristä löytyy kiinnostavat kohteet ja lähdetäänkin pelaamaan overia ottelun ylivoimamaaleihin sekä overia myös ottelun maalimäärään. Linjoiksi ylivoimamaaleihin 1.5 maalia ja ottelun maaleihin 4.5, ilman jatkoaikaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ