ti 16.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Jukurit – Ässät | Ässien voitolle ylikerrointa?

Liigan tiistain kierroksella yhteen iskevät Mikkelin Jukurit ja Porin Ässät. Ottelu käynnistyy Mikkelin Ikioma-areenalla kello 18.30. Kotijoukkue Jukurit on Liigassa sijalla 11 ja vierailijat pitävät hallussaan jumbopaikkaa. Tiistain ottelu on molemmille alkavan viikon ensimmäinen ja joukkueet pääsevät otteluun hyvin levänneinä.
Jukurit on saanut raavittua alkukauden 11:sta ottelusta kasaan 14 pistettä. Maaliero näyttää lukemaa 28-28. Alkukauden kotiotteluissa mikkeliläiset ovat voittaneet kerran ja hävinneet viidesti, joista neljä on tullut jatkoajalla tai voittolaukauksilla. Edellisestä viidestä ottelusta Jukurit on voittanut ainoastaan yhden.
Jukureiden joukkue on Liigan nimettömimpiä, rosterin tunnetuimmat pelaajat ovat kultakypärä Teemu Suhonen, Miika Roine, Turo Asplund sekä Tapparasta tälle kaudelle Mikkeliin siirtynyt Aleksi Salonen. Ykkösmaalivahtina torjuu kolmatta kautta Jukureissa pelaava Sami Rajaniemi. Rajaniemen alkukausi ei ole ollut paras mahdollinen, sillä torjuntaprosenttikin on alle 90. Täten nuori Juhana Ahokin on saanut pelata jo viisi ottelua ja onkin pelannut ne ottelut loistavasti.
Jukureiden alkukauden erikoistilannepelaaminen on ollut kelvollista, kun ylivoiman tehokkuus on ollut yli 23%, mikä on Liigan keskikastia. Alivoimakin on ollut kohtalaista, kun omiin maali on päästetty vain keskimäärin joka neljännellä alivoimalla.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Porin Ässien alkukausi on ollut heikko. Ässillä on kuusi pistettä 11 ottelusta, maalieron ollessa karu 24-43. Ässät on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi, joista tosin molemmat voitot tulivat jatkoajalla. Porilaisten kauden ainoa vierasvoitto on kuukauden takaa Liigan avauskierrokselta.
Patapaitojen rosteri on itseasiassa melko hyvä, johon on kauden alun jälkeen liittynyt ottelukohtaisella sopimuksellaan Lauri Tukonen, sekä Rauman Lukosta lähtöpassit saanut Jyri Marttinen. Ässillä on nimekkäitä hyökkääjä mm. Sakari Salminen, Jarno Kärki ja Sami Lähteenmäki, mutta rosterissa saisi olla enemmän leveyttä. Edellämainittu hyökkäyskenttä on iskenyt kuluneelle sesongille jo 15 maalia. Ässien ykkösmaalivahti Andy Bernard ei ole onnistunut toistaiseksi, torjuntaprosenti n ollessa 88,47 ja maaleja on mennyt selän taakse keskimäärin 3,4 ottelua kohden.
Ässien erikoistilannepelaaminen on ollut alkukaudesta surkeaa. Ässillä on toistaiseksi Liigan tehottomin ylivoima ja heikoin alivoima – ylivoimaprosenttina 11,76 ja alivoimaa on tapettu 68,75% varmuudella.
Ottelun pelivalinnat ovat yli 4.5 maalia sekä vierasvoitto. Overia haetaan, sillä molempien puolustus ja maalivahtipeli eivät ole vakuuttaneet, mikä nostaa maalien odotusarvoa. Ylivoimat eivät ole joukkueiden vahvimpia osa-alueita, mutta alivoimatkaan eivät ole vakuuttaneet. Ottelusta odotetaan tiukkaa ja kertoimen takia hypätään Ässien kelkkaan. Heikko alkukausi nostaa kerrointa tässä tapauksessa liikaa, sillä Jukureidenkaan peli ei ole hyvällä mallilla, ja kotikaukalossa voittoja ei ole irronnut. Ässille tarjotaan markkinoilla ylikerrointa ja otetaan se kiinni moneylinen muodossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ