la 12.01. Klo 17:00

Liiga: Jukurit – HIFK | Häviääkö Jukurit taas HIFK:lle?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

HIFK kärsi perjantaina kotitappion HPK:lle. Isäntäjoukkue Jukurit puolestaan pelasi JYPiä vastaan pitkän kaavan mukaan ja jatkoajalla voittajaksi selviytyivät jyväskyläläiset. Lepoetua ei ole kummalekaan joukkueelle tarjolla.
Jukurit on häntäpään joukkue – HIFK nosteessa
HIFK pelasi perjantaina HPK:ta vastaan kotihallissaan ja kärsi tappion numeroin 2–3. Kerho nappasi hieman etäisyyttä helsinkiläisiin ja vankisti asemiaan kuuden parhaan joukossa. Jukurit on huomattavasti HIFK:n perjantain vastustajaa heikompi joukkue, sillä se on sarjassa kolmanneksi viimeisenä. Joukkue on kuitenkin ajoittain osoittanut hieman piristyneitä otteita. Viime viikonloppuna joukkue kaatoi yllättäen sarjakärjen Kärpät Oulussa, mutta edellisottelussa perjantaina JYP oli vahvempi jatkoajan jälkeen 3–2-numeroin.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Jos on Jukurit esittänyt piristyneitä otteita, voi samaa sanoa HIFK:sta. Perjantaina helsinkiläiset eivät saaneet koneestaan parasta irti ja kokoonpanossa oli paljon muutoksia, kun Iikka Kangasniemi palasi peleihin loukkaantumisen jälkeen ja tuore hankinta Sakari Salminen oli kehissä ensimmäisessä ottelussaan.
Miehet esiintyivät kelvollisesti ja väläyttelivät ajoittain Tommi Santalan johtamassa HIFK:n kakkosketjussa. Salmisen lisäksi HIFK pestasi kuluvalla viikolla Kärpistä tovi sitten lähtöpassit saaneen Jasse Ikosen, joka debytoi perjantaina helsinkiläisten kolmosketjussa ketjukavereinaan Lennart Petrell sekä jo kerran tällä kaudella HIFK:sta lähtöpassit saanut Henrik Koivisto.
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna Liigan kolmanneksi kovakuntoisin joukkue HIFK ja samaisen tilaston kymmenennellä sijalla majaileva Jukurit ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti. Aivan kauden alussa helsinkiläiset veivät pisteitä Mikkelistä numeroihin 4–5 jatkoajalla päättyneessä ottelussa ja lokakuussa HIFK oli kotijäällään parempi – jälleen yhdellä maalilla, kun loppunumeroiksi kirjattiin 4–3.
Lepoetua ei ole kummallekaan tarjolla, eikä hyötyä toisen poissaolotilanteesta
HIFK:n nuoret maailmanmestarit Teemu Engberg ja Anton Lundell saattavat pelata lauantaina. Todennäköistä on, että molemmat miehistä nähdään kokoonpanossa, koska perättäisinä pelipäivinä kierrätystä on helsinkiläisten toimesta perinteisesti runkosarjassa harjoitettu. HIFK:n poissaolotilanteen mennessä parempaan suuntaan joukkueen leveys on Liigassa ehdotonta eliittiä.
Helsinkiläisillä on Kangasniemen paluusta huolimatta edelleen runsaasti miehiä sairastuvalla. Puolustuksesta puuttuu Kyle Quincey ja hyökkääjistä ovat sivussa Juho Keränen, Teemu Tallberg, Thomas Nykopp sekä lupaava 18-vuotias, Niklas Nordgren.
Jukureilla sivussa ovat puolustaja Valtteri Hietanen sekä hyökkääjä Janne Ritamäki.
Molemmat joukkueet pelasivat edellisenä päivänä, joten minkään sortin lepoetua ei ole kummallekaan ryhmistä tarjolla. HIFK:n laajuus on sitä luokkaa, että loukkaantumistilannekaan ei ole kovinkaan suuri huolenaihe ja leveyttä lisäsivät entisestään uudet hankinnat Salminen sekä Ikonen.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: