ke 26.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Jukurit – HPK | Jatkuuko mikkeliläisten tappioputki?

Tapaninpäivän ensimmäinen ottelu liigassa pamahtaa käyntiin jo kello 17:00, kun Jukurit yrittää katkaista hurjaa tappioputkeaan HPK:n kustannuksella. Myös HPK on kolmen ottelun tappioputkessa, joten lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset.

Jukurit tappioputkessa – ei valoa tunnelin päässä

Kotijoukkue Jukurit ui syvissä vesissä. Tappioputki on venynyt jo kahdeksan ottelun mittaiseksi eikä valoa näy tunnelin päässä. Joukkue löytyykin tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta ja pudotuspeleihin pääsy on eittämättä karkaamassa käsistä.
Kotijoukkueen tuloksellisesti heikot otteet eivät ole kuitenkaan yllätys, koska joukkue on materiaaliltaan ja tasoltaan yksi liigan huonoimpia. Hyökkäyskalustosta ei löydy tarpeeksi tuloksentekijöitä eikä sateentekijöitä löydy myöskään puolustuspäästä. Yksi suuri menetys on myös puolustuksen tärkein palanen Teemu Suhonen, joka löytyy sairastuvalta. Ainoana valopilkkuna voi nostaa esiin viime kaudella Pelicansiakin edustanut Vadim Pereskokov, joka on esiintynyt edukseen takoen 18:aan otteluun tehot 7+7.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

HPK – suvantovaihe ohi?

Hämeenlinnalaiset ovat olleet yksi kauden positiivisimpia yllättäjiä. Joukkue löytyykin sarjataulukon sijalta kuusi ja uskomme tahdin jatkuvan. Tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa, mutta mikään ei viittaa siihen että tappiolliset otteet jatkuisivat – päinvastoin.
Kun puhutaan tämän kauden HPK:sta, voidaan todellakin puhua joukkueesta. Valmentaja Antti Pennanen on saanut palaset loksahtamaan kohdalleen. Joukkue on pelannut tällä kaudella todella aktiivista kiekkoa ja maalipaikkoja luodaan paljon – joukkueella on eniten luotuja maalipaikkoja koko liigassa tällä kaudella. Petrausta tarvitaan nimenomaan maalipaikkojen hyödyntämisessä ja maalinedustapelin röyhkeydessä, mutta näihin varmasti tulee parannusta mitä pidemmälle kausi etenee.

Pelivalintamme

HPK on tuskaillut viime aikoina maalinteon kanssa, vaikka paikkoja on ollut riittämiin. Joukkue on materiaaliltaan kuitenkin valovuoden Jukureita edellä ja joulutauko tuli varmasti oikeaan paikkaan. Uskomme että Jukureiden tappioputki saa edelleen jatkoa Tapaninpäivän mittelössä ja täysi pistepotti matkaa hämeenlinnaan.
HPK:lla on eniten luotuja maalipaikkoja koko liigassa ja myös hyökkäysrintamalta löytyy tuloksentekijöitä. Kun vastaan asettuu yksi sarjan heikoimpia joukkueita, uskomme maalihanojen aukeavan runsaalla kädellä. Toinen pelivalintamme otteluun HPK yli 3,5 maalia.