Liiga ke 15.01. klo 18:30

Jukurit - Ilves

Ääripäiden kohtaaminen

Keskiviikkoillan kohtaamisessa Jukurit isännöit Ilvestä Mikkelissä. Kahden ääripään kohdatessa mahdollisuus avoimeen maali-iloitteluun on suuri. Kotijoukkueen surkealle vireelle on odotettavissa jatkoa.

Kotijoukkueen surkea putki sai jatkoa viikonloppuna, kun joukkue hävisi kaksi kertaa KalPalle surullisella -10 maalierolla. Kyseessä oli ensimmäiset ottelut uuden päävalmentajan alaisuudessa, mutta tulos ei selvästikään ollut odotetun kaltainen. Puolustus pelaamiseen on tultava parannus nopeammin kuin pian. Edellisten 5 ottelun päästettyjen maalien määrä on erittäin surkea peräti 24. Tällä hetkellä joukkueesta on vaikea löytää onnistujia. Joukkueen kärkihahmojen Vadim Pereskokovin sekä ykkösvahti Sami Rajaniemen on näytettävä omalla tekemisellä suunta joukkueelle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Ilves saapuu Mikkeliin hakemaan jatkoa ennätykselliselle vieraspisteputkelle. Ilveksen vire on yksi sarjan parhaista ja etenkin vieraissa peli on kulkenut, kun joukkue on pystynyt ottamaan vähintään pisteen kaikissa edellisistä 14 ottelusta. Viimeisimpänä kaatui sarjakärki Kärpät jatkoajan jälkeen. Tolppien välissä Lukas Dostal on saanut hyvän startin palattuaan maajoukkueesta, kun kahdesta ottelusta on tullut myös kaksi voittoa. Kovassa vireessä on ollut myös hyökkääjä Arttu Ruotsalainen, joka teki hattutempun Sportia vastaan sekä voittomaalin Kärppiä vastaan. Erikoistilannepelaaminen on myös hyvin kunnossa.

Jukurit oletettavasti aloittaa ottelun melko varovaisesti ja lähtee otteluun puolustuskannalla. On kuitenkin mahdollisuus kotijoukkueen pakan totaaliselle repeämiselle, jolloin lopputulos voi olla todella ruma. Ilveksen materiaali sekä peliesitykset on valovuoden edellä kotijoukkueen vastaavia, joten on hankala nähdä, että Jukurit pystyisi pistettäkään ottamaan kivikovasta Ilveksestä. Pelivalinnaksi nostetaan Ilveksen vähintään kahden maalin voitto.

10 euroa pelirahaa