Liiga pe 10.01. klo 18:30

Jukurit - KalPa

Onko uudesta päävalmentajasta kääntämään Jukureiden otteet?

Perjantai-illan kamppailussa Mikkelin Jukurit saa vastaansa KalPan. Molemmat joukkueet kuuluvat viime aikojen heikoimpiin suoriutujiin. Kauden neljästä keskinäisestä kohtaamisesta KalPa on ollut vahvempi kolmesti.

Kotijoukkueella on ainoastaan yksi tavoite ja se on uskottoman surkean tappioputken katkaiseminen. Edelliset 13 ottelua ovat tuoneet ainoastaan 3 pistettä ja mikäli sama tahti jatkuu on jatkopeleistä turha edes haaveilla. Kuluneella viikolla Jukurit ilmoitti Marko Kauppisen astuvan Pekka Kangasalustan tilalle päävalmentajan tehtäviin. Usein valmentajan vaihdos antaa joukkueelle hieman lisävirtaa, mutta Kauppisella on kuitenkin isoja ongelmia korjattavana.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KalPa lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa. On hyvä muistaa, että edellisten kolmen ottelun vastustajina ovat olleet sarjakärki Kärpät, hyvävireinen Ilves sekä KooKoo. Vaikka pisteitä ei mukaan kertynyt pystyi KalPa taistelemaan maalipaikkojen osalta voitosta kahdessa ensimmäisessä. Ykköskentässä hyökkääjät Kai Kantola sekä Balazs Sebok ovat esiintyneet hyvin. Suurin huolenaihe otteluun lähdettäessä on maalivahtipeli. Ykkösvahti Eero Kilpeläinen on pystynyt pysäyttämään kiekkoa ainoastaan hieman alle 89% varmuudella. KalPan onneksi myöskin kotijoukkueen maalivahtipelaamisessa on parannettavaa.

Vierasjoukkueen materiaali on lähtökohtaisesti laajempi. Normaalitilanteessa kotiedun ansiosta Jukurit olisi pieni ennakkosuosikki, mutta viimeaikaisten esitysten perusteella tasabookki on lähinpänä totuutta. Pelivalinnaksi nostetaan vierailijoiden lopullinen voitto, jolle tarjotut kertoimet ovat ainakin vielä toistaiseksi reilusti päälle kahden.

10 euroa pelirahaa