Liiga ti 16.03. klo 18:30

Jukurit - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjaviitonen Kärpät matkaa Mikkeliin! Voiko vain yksi mies kääntää Jukurien lähes täysin uponneen laivan?

Kärpät kärsi viikonloppuna murskatappion, mutta nousi maanantaina pari sijaa sarjataulukossa ylöspäin. Nousu johtui tietysti siitä, että poikkeussäännöt otettiin käyttöön ja runkosarjatulosten ratkaisumalli selvisi pistekeskiarvoksi. Jukurit antoi valmentajalleen potkut viime viikolla ja katkaisi sen jälkeen välittömästi tappioputkensa, mutta nousujohteisuuteen on mikkeliläisten osalta pitkässä juoksussa todella vaikeaa uskoa.

Jukurit potki Marko Kauppisen tylysti pellolle, kun joukkue oli hävinnyt 13 ottelua peräkkäin. Ruoriin astui loppukaudeksi Jari Kauppila, joka oli toiminut aiemmin kuluvalla sesongilla valmennustiimissä apuvalmentajan roolissa. Vaikka mikkeliläisseura heti Kauppilan päävalmentajadebyytissä kaatoi JYPin lukemin 4–2 ja katkaisi tappioputkensa, on joukkue todella sekaisin. On sangen erikoista, että valmentajavaihtoja tehdään näin myöhään. Näinköhän edes Jukurien seurajohdossa todella uskotaan mihinkään enää tämän kauden osalta?

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vierasjoukkue Kärpät sai 4–0-turpasaunan HPK:lta lauantaina, mikä ei sinänsä ollut yllätys. Oululaiset olivat voittolaukauksilla numeroin 4–3 tulleista pisteistään huolimatta totaalisessa mankelissa Kerhoa vastaan jo aiemmin viime viikolla Raksilassa pelatussa ottelussa. Tulevassa kamppailussa vastustaja on kuitenkin surkea, sekava ja epäuskottava, mikä näkyy valitettavalla tavalla myös vieraskertoimissa.

Isäntiä vastaan maalinteko on ollut luvattoman helppoa hiljattain, mutta toisaalta Kärpätkin on erinomaisesta puolustuspelaamisen kehityksestään huolimatta alkanut hieman lipsua. Konkretiaa Jukurien ahdingosta osoittaa, että sen verkkoon on viiden kamppailun otannalla upotettu osumia lähes neljän maalin ottelukeskiarvolla. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy yli viisi maalia (yli 5,0). Jos maaleja syntyy tasan viisi, kohde mitätöityy.