ti 25.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Jukurit – TPS | Onko Jukureista haastamaan turkulaisia?

Liigan tiistain kierroksella Mikkelin Ikioma Areenalla kohtaavat Jukurit ja TPS. TPS on avannut kauden keräämällä 11 pistettä viidestä pelistään, pitäen hallussaan Liigan kakkospaikkaa maalierolla 17-10. Jukurit sijalla seitsemän, kerättyään neljästä pelistään 7 pistettä, maalierolla 14-12.
Kotijoukkue Jukurit on pelannut hyvän alkukauden tuloksellisesti, mutta saaden peleistä enemmän mitä ansaitsisi. KalPaa vastaan kaksi pistettä ja IFK:lta piste, vaikka molemmissa peleissä Jukurit oli selkeästi ottavana osapuolena.
Jukurit pelaa nöyrää kiekkoa, joka perustuu kovaan työhön ja tiiviiseen puolustuspeliin. Alkukauden parhaana pistemiehenä Teemu Suhonen tehoin 3+1.
Edellisellä kierroksella Jukurit hävisi kotonaan Kärpille 2-3 voittolaukausten jälkeen. Jukureiden ykkösmaalivahti, kolme ottelua neljästä pelannut Sami Rajaniemi on kovassa kiekkosateessa illasta toiseen.
Rajaniemen torjuntaprosentti alkukaudella on vaatimaton 85,94, päästettyjen maalien keskiarvo 2,97. Jukureiden ylivoima on ollut alkukaudesta Liigan toiseksi parasta, 33,33% varmuudella, alivoima ainoastaan 66,67%.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

TPS:n alkukausi takkusi CHL:ssä pahasti. Liiga on kuitenkin startannut hyvin – yli kahden pisteen keskiarvolla otteluaan kohden.
Tepsin rosteri on kova, mutta tehopisteet ovat jakautuneet samoille pelaajille. Liigan pistepörssin kärkikymmenikössä Oula Palve, Kaapo Kakko ja Ilari Filppula, joista etenkin Palve on ollut huikeassa vireessä tehoin 6+1.
Alkukaudella kolmessa ottelussa Tepsin maalia vartioinut Rasmus Tirronen on hoitanut työnsä kelvollisesti 91,67 torjuntaprosentilla ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,94.
Henrik Haukeland puolestaan on torjunut kiekkoja loistavalla 94,92% varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvolla 1,45.
TPS:n erikoistilannepelaaminen ja ylivoimatehokkuus on ollut hyvää ja alivoima Liigan parasta – rangaistuksia tapettu peräti 93,75% varmuudella.
TPS:n suora voitto on hyvä pelivalinta kohtuullisella panoksella. Lisäksi peleihin lisättäköön TPS yli 2.5 maalia varsinaisella peliajalla, sekä koko otteluun yli 4.5 maalia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ