Liiga pe 05.03. klo 18:30

Jukurit - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukureiden tappioputki on jo kymmenen ottelun mittainen!

Illan ottelussa Jukurit ja TPS asettuvat vastakkain toistamiseen tällä viikolla. Keskiviikkona pelatussa ottelussa TPS oli vahvempi lukemin 3-0. Jukureiden vire on ollut tuloksellisesti karmea eikä siihen välttämättä saada muutosta myöskään tänään. Suurta maalijuhlaa ottelusta ei kuitenkaan kannata odottaa.

Jukureille keskiviikon tappio oli jo kymmenes perättäinen. Se on kohdannut paljon hyvin puolustavia joukkueita ja siten myös maalinteko on ollut äärimmäisen vaikeaa. Kymmeneen otteluun maaleja on syntynyt 17. Pelillisesti sekaan on mahtunut myös kelvollisia esityksiä, mutta tällä hetkellä onnistumiset kiertää ohi vasemmalta ja oikealta. Päästettyjen maalien sarake näyttää myös karua lukemaa, mutta TPS vastaan ongelmaksi luultavasti muodostuu jälleen maalinteko.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

TPS sai edellisestä ottelusta arvokkaan voiton, vaikka vastus ei ollutkaan kummoinen. Rankka ottelutahti on ollut haasteena, mutta TPS on kuitenkin pelannut pääsääntöisesti hyvällä tasolla. Puolustuspelaaminen sujuu hyvin, mutta maalinteko ei ole ollut helppoa viime aikoina. Jukureita vastaan maalipaikkoja pitäisi kuitenkin jälleen aueta runsaammin. Selkeästä ennakkosuosikin asemasta huolimatta TPS harvoin murskavoittoja saalistaa.

Lähtökohdat otteluun on varsin selvät, kun TPS lähtee hakemaan rutiinivoittoa ja Jukurit pyrkii saamaan poikki pitkän tappioputken. Ilmaiseksi voittoa ei kuitenkaan ole vieraille tulossa, sillä Jukurit on huonoista tuloksista huolimatta pystynyt pelaamaan tasaisia otteluita ja maalien pysyessä vähissä on myös kotijoukkueella paikkansa iskeä. Pelivalintaa lähdetään hakemaan vähämaalisuudesta. Vaikka TPS:llä on hyvät mahdollisuudet iskeä useampikin osuma Jukureiden verkkoon, toivotaan ettei suurta maalijuhlaa kuitenkaan synny.