Liiga ti 16.03. klo 18:30

JYP - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK oli vahvempi edellisessä kohtaamisessa ja sillä on hyvät mahdollisuudet viedä pisteet myös tänään!

Illalla JYP saa vieraakseen HPK:n. Molempien joukkueiden otteet on viime aikoina vaihdelleet, mutta perustaso on tällä hetkellä vieraiden leirissä selkeästi korkeammalla. Kaksikko kohtasi edellisen kerran viime viikon torstaina ja tuolloin HPK oli vahvempi 5-2 lukemin.

JYPin otteet on viime aikoina olleet pääsääntöisesti heikkoja, mutta myös positiivista on mahtunut mukaan. Esimerkiksi voitto KalPasta varsinkin jättämällä kuopiolaiset nollille oli kova suoritus, mutta puolestaan tappio Jukureita vastaan oli varmasti pettymys. Tarpeen tullen tulivoimaa löytyy, mutta omissa soi usein liian paljon. Edellisten kymmenen ottelun aikana JYPiä vastaan on tehty 32 maalia. Kukaan tuskin sarjajumbon paikalla haluaa olla, mutta muutoin JYP pääsee pelaamaan varsin paineettomasti. Robert Rooba havittelee edelleen maalipörssin voittoa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK on viime ajat kerännyt pisteitä todella kovalla tahdilla, vaikka pelilliset otteet ei aina ole ollut erityisen hohdokkaita. Hyvällä maalivahtipelillä ja tehokkaalla viimeistelyllä se on pystynyt kaatamaan itseään selvästi vahvempia joukkueita. HPK:n hyökkäyskalusto riittää kurittamaan kotijoukkueen ailahtelevaa puolustusta, mutta se kuitenkin harvemmin täysin dominoi maalipaikkatilastoja.

Peli-ideaa lähdetään tällä kerralla metsästämään runsasmaalisuuden puolelta. Vaikka HPK:lla päästetyt maalit on jääneet vähiin, ei sen puolustus kuitenkaan ohittamaton ole. JYPiltä kärkiketjut pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä hyvää jääkiekkoa, mutta rosterin leveys ei kuitenkaan ole kummoinen. Pelivalinnaksi nostetaan yli 5 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan viiteen.