Liiga to 11.03. klo 18:30

JYP - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYP piti KalPan nollilla, mutta puolustuspelaaminen on edelleen ailahtelevaa!

Illalla JYP saa vastaansa hyvään vireeseen nousseen HPK:n. Pelillisesti kumpikaan joukkueista ei ole varsinaisesti loistanut, mutta tulokset on etenkin vierailla olleet hyviä. Lähtökohdat otteluun on todella tasaiset, vaikka kotijoukkueelta ollaan nähty enemmän ailahtelevuutta viime aikoina. Peli-ideaa lähdetään kuitenkin metsästämään maalimäärien puolelta.

JYP on viime aikoina saanut onnistumisia vyölleen ja niistä viimeisimpänä on jatkoaikavoitto KalPaa vastaan lukemin 0-1. KalPan jättäminen nollille oli kova suoritus, sillä muutoin JYPin puolustuspelaamisessa ei ole ollut liikaa kehuttavaa. Maalinteko on toiminut kelvollisesti, mutta puolustuksen osalta tasaisuus on ollut kateissa. HPK:ta vastaan se varmasti pääsee paikoille, mutta viimeistelyn on pysyttävä tehokkaana, sillä vieraat on hyödyntäneet maalipaikkoja kovalla tahdilla. Robert Rooba on ollut huikeassa vireessä ja samalla noussut jo maalipörssin toiselle sijalle viimeistellen 23 osumaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK:n vire on tuloksellisesti ottanut hieman takapakkia, kun kolmesta edellisestä ottelusta se on hävinnyt kaikki. Sportia vastaan se joutui murkastuksi, mutta HIFK:ta ja Kärppiä vastaan se taisteli itsensä pisteille. Kärppiä vastaan HPK oli maaliodottaman osalta jopa selvästi vahvempi, mutta usein HPK:n menestys on vaatinut loistavaa maalivahtipeliä ja tehokasta viimeistelyä. HPK harvemmin maalipaikoilla juhlii, mutta JYPin ailahtelevaa puolustusta vastaan sillä on siihen hyvä mahdollisuus. Petri Kontiola on noussut pistepörssin ykköseksi, mutta hän on ollut sivussa kahdesta edellisestä ottelusta.

HPK:n peleissä maalit on olleet usein hieman harvemmassa, mutta JYPiä vastaan ottelu voi muuttua varsin avoimeksi. Tulivoimaa molemmilta joukkueilta löytyy, mutta toisaalta HPK:n maalivahtipeli voi tuottaa tuskaa kotijoukkueelle. Pelivalinnaksi nostetaan yli 5 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan viiteen. Panos kannattaa kuitenkin pitää maltillisena.