pe 22.01. klo 18:30

JYP - KalPa

Huippuvireinen KalPa kaatoi HIFK:n ja Kärpät! Onko heittopussi-JYP sille vain pala kakkua?

JYP nappasi keskiviikkona yllätysvoiton Ässistä, mutta sitä voi kutsua sattumaksi. Hurrikaanimiehistö on luutinut 12 edellistä otteluaan keräten kaksi voittoa ja ainoastaan seitsemän pistettä. KalPan itseluottamusta on paisuteltu viime aikoina, kun se kaatoi ensin Helsingissä HIFK:n ja heti perään Oulussa vastaantulijana oli Kärpät.

KalPa on erinomaisessa vireessä ja kahdessa edellisessä kohtaamisessa ovat kaatuneet HIFK lukemin 3–5 ja Kärpät 1–4-numeroin. Helsingissä kuopiolaisryhmä onnistui erinomaisesti toisessa erässä, mutta Oulussa koko ottelu oli täysin sen näytöstä. Todella tehokkaasti edellisissä vierasotteluissaan viimeistellyt Tommi Miettisen ryhmä on jättimäinen haaste JYPille.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Vaikka JYP voitti keskiviikkona hienosti Ässät, on se sarjassa ehdottomia heittopusseja tällä hetkellä. Hurrikaanimiehistö on sarjassa viimeistä edellisellä sijalla ja päästäkseen pudotuspeleihin joukkueelta vaadittaisiin lähes mahdottomia suorituksia kauden aiempiin esityksiin peilaten. JYPin vahvuuksiin ovat perinteisesti kuuluneet yhtenäisyys sekä viimeiseen saakka hiottu pelitapa, jolla nimivahvoja vierailijoita on pistetty kanveesiin erityisesti Hippoksella. Tällä hetkellä ryhmä on hajanainen, joukkueella on pelitavallisia puutteita ja se joutuu kaikkien hakkaamaksi.

Ylivoimalla JYP on ollut surkea, eikä alle 11-prosenttisella osumistodennäköisyydellä paljoa esimerkiksi KalPan 80,65 % varmuudella kestävää alivoimaa vastaan tehdä. Isäntä on myös alivoimalla selkeästi kuopiolaisia heikompi ryhmä, vaikka KalPa on erikoistilanteiden osalta sarjan keskikastia.

Kun jo valmiiksi vallalla oleviin selkeisiin voimasuhde-eroihin lisätään, että KalPan itseluottamus on hiljattaisten voittojen ansiosta kasvanut rutkasti ja vire on vakuuttava, ovat JYPillä mahdollisuudet vähissä. Pelivalinnaksi otetaan KalPan voitto 1X2-markkinassa, koska tarjolla oleva kerroin maistuu loistavasti Uhmapelaajille, joka arvioi kuopiolaiset kertoimia selkeämmäksi ennakkosuosikiksi.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>