pe 07.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: JYP – Pelicans | Kotijoukkue iskussa – jatkuuko JYPin kotivoittojen putki?

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Jyväskylässä Pelicans haastaa JYPin. Ottelu alkaa kello 18:30.
Kotijoukkue JYP parantanut pelaamistaan
JYP on ollut alkukauden suurin pettymys. Tällä hetkellä jyväskyläläiset löytyvät sarjataulukosta 14. sijalta ja ainoastaan Ässät löytyy JYPin takaa, joten tilanne on täysin erilainen kuin Jyväskylässä, tai muuallakaan joukkueelta ennen kauden alkua odotettiin.
Maajoukkuetauon jälkeen JYPin pelaamisessa on kuitenkin ollut viitteitä paremmasta huomisesta. Parantuneet otteet eivät tosin aina ole konkretisoituituneet suoraan pisteiksi. Vaasassa Sportia vastaan joukkue suli viimeisellä minuutilla, jonka aikana Sport teki kaksi maalia ja voitti. Helsingissä IFK oli parempi, mutta tätä ennen JYP pelasi viisi ottelua voitokkaasti. Viime aikaisista otteluista myös kamppailu Hämeenlinnassa oli pelillisesti hyvä, mutta HPK piti pisteet kotonaan.
Ei siis ole väärin sanoa, että JYP on oikealla tiellä ja sarjasijoitus paranee takuuvarmasti.
Pelicansilla takanaan vähäpisteinen pariviikkoinen, vaikka pelaamisessa ei ole moitittavaa
Lahden Pelicans on pelillisesti varsin hyvässä vireessä, mutta tehottomuus on vaivannut ja pisteet ovat karanneet vastustajille. Lahtelaiset majailevat sarjataulukossa kuudenella sijalla.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Edellinen ottelu Lahdessa oli Pelicansin näytöstä, kun HPK kaatui lukemin 5-2. Tätä ennen Pelicans kohtasi kotonaan Tapparan sekä Kärpät. Suurimmat mestarisuosikit ottivat omansa, mutta lahtelaiset olivat hyvin mukana molemmissa kamppailuissa. Esimerkiksi Kärppiä vastaan ottelun alku tanssittiin täysin lahtelaisten pillin mukaan.
Loppujen lopuksi vain tulos ja pisteet merkitsevät ja niitä Pelicansille ei huippuvastuksilta herunut. Kukaan ei kuitenkaan enää parin viikon päästä muista millaista pelaaminen ottelun sisällä oli.
Pelicansin tehottomuus kostautuu
JYP on voittanut kolme viimeisintä kotiotteluaan ja joukkueen vire on vahvasti noususuhdanteinen, kuten todettua. Pelicans puolestaan ei – varsinkaan vieraissa – ole onnistunut käyttämään etsikkoaikojansa. Viimeisistä kuudesta vierasottelustaan lahtelaiset ovat saaneet vain yhden voiton, mutta ainoastaan Mikkelin Jukurit -ottelu on ratkennut yli maalilla. Tämäkin selittyy pitkälti sillä, että Pelicansilla oli takanaan härkäviikko ja energiatasot olivat täysin ymmärrettävästi alhaiset.
Jyväskylän taistelustakin odotetaan tasaista vääntöä.
JYPin leiristä on pakko nostaa esille Julius Nättinen, joka pelaa tällä hetkellä todella hyvin ja on alati vaarallinen. Jarkko Immonen sekä Jani Tuppurainen pelaavat kauden parasta kiekkoaan ja ovat olleet paras osa JYPin pelaamista. Onko tämä ketju se, joka kääntää pelin Jyväskyläläisten eduksi?
Uskomme, että JYP jatkaa voitokasta kotiputkeaan ja lahtelaiset sortuvat perisyntiinsä, tehottomuuteen. Ensimmäinen pelivalinta on kotivoitto. Toisena kohdevalintana pelataan vähämaalisuutta, jolloin maalimäärän jäädessä alle viiteen kassa kasvaa ja vielä viidellä maalillakin tulee panos takaisin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ