Liiga to 15.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: JYP – SaiPa | Lappeenrantalaisjoukkue syventää JYPin tuskaa?

Torstain Liiga-kierroksella JYP isännöi Lappeenrannan SaiPaa, joka kaatoi maaottelutauon jälkeen komeasti KalPan numeroin 4–2. Isäntien otteet puolestaan eivät jatkuneet aivan yhtä komeina tauon jälkeen kärsiessään keskiviikkona tappion Hämeenlinnassa HPK:lle 2–1.

JYPin tappioputki ei katkea

JYP on hävinnyt viisi ottelua peräjälkeen ja se on koko Liigan heikoimmin suorittava joukkue odotuksiin nähden. Aiemmin kirkkaasti kuuden kärjessä jo tässä vaiheessa kautta näkemään totutut jyväskyläläiset ovat sarjassa viimeistä edellisiä – ainoastaan maalieron turvin.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Joukkueen viimeisin tappio tuli eilen, kun HPK kaatoi jyväskyläläiset ensimmäisessä maaottelutauon jälkeen pelatussa ottelussa. Kamppailu ei ollut kummaltakaan joukkueelta järjin ihmeellinen suoritus, mutta JYPin pelaaminen ei ainakaan näyttänyt kehittyneen tauon aikana.

SaiPalla etu – silti altavastaaja kertoimissa

Lappeenrantalaisjoukkue SaiPa palasi maaottelutauolta voitokkaasti tiistaina kaadettuaan KalPan hyvän suorituksen jälkeen Kisapuistossa. Ottelu oli vauhdikas, mutta SaiPalla on silti ollut yksi huilipäivä JYPiä enemmän.
Onkin sangen erikoista, että lappeenrantalaisjoukkue on asetettu altavastaajaksi kerrointen muodossa. Uskovatkohan bookkerit JYPin ihmeparanemiseen päivässä ja kotihalliin tultaessa? Uhmapelaajat ei.
Peli-ideana kamppailuun on selkeä vierasvoitto, mutta SaiPan korkeasta kertoimesta otetaan kaikki ilo irti pelaamalla sitä kupongille kolmella eri tavalla.