Liiga ke 03.03. klo 18:30

JYP - SaiPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPalla on loistava mahdollisuus katkaista tappioputki!

Keskiviikkona JYP pyrkii nollaamaan tiistain murskatappion, kun sen vieraaksi saapuu SaiPa. JYP on tulosten valossa ollut viimeisimmissä otteluissa joukkueista vahvempi, mutta peliesityksillä se ei ole vakuuttanut ja SaiPalla on tappioputkesta huolimatta hyvät mahdollisuudet selviytyä voittajana. Vaikka JYPin edellisissä otteluissa on nähty runsaasti maaleja, ei suurta maalijuhlaa välttämättä ole luvassa.

JYP sai pitkän tappioputken jälkeen hieman onnistumisia alle, kun se ensin saalisti pisteen TPS vastaan ja sen jälkeen voitti kolme ottelua perättäin. Pelillisesti se oli melko vaisu, mutta onnistumiset oli varsin tervetulleita. Tiistaina JYP joutui kuitenkin Pelicansin runtelemaksi ja täydellisen hallinnan jälkeen pisteet jäi Lahteen 7-1 lukemin. Vieraat on olleet maalinteon suhteen todella vaisuja, mutta toisaalta JYPin puolustuspelaamisessa on ajoittain suuria ongelmia.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

SaiPa on hävinnyt viisi edellistä ottelua, mutta se on esiintynyt varsin kelvollisesti ottaen huomioon vastustajien tason. Neljässä ottelussa tappio tuli yhdellä maalilla ja kertaalleen Lukko oli kahden maalin verran vahvempi. Maaliodottaman suhteen SaiPa olisi kuitenkin ansainnut voiton tai toisenkin, mutta läpi kauden piinannut heikko viimeistely maksoi jälleen pisteitä. SaiPa kuitenkin on pystynyt luomaan kelvollisesti maalipaikkoja hyvin puolustavia joukkueita vastaan ja illan ottelussa sen pitäisi olla aiempaa selvästi helpompaa. Puolustussuuntaan vierasjoukkue on selvästi vahvempi. Matej Tomek, David Bernhardt sekä Santeri Virtanen siirtyivät viime viikolla muihin seuroihin, mutta puolustaja Sam Lofquist nähdään jälleen SaiPan paidassa.

JYP sai nostatettua itseluottamusta muutamalla voitolla, mutta murskatappio on aina kova kolaus. SaiPa pääsee otteluun levänneenä ja sillä on hyvät mahdollisuudet päästä takaisin voittojen tielle, mutta maalipaikat on vaan yksinkertaisesti käytettävä tehokkaammin hyväksi. Pelivalinnaksi nostetaan SaiPan lopullinen voitto.