Liiga pe 28.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: JYP – TPS | Tepsin pelissä Palveen kokoinen aukko

Perjantaina Liigassa on viiden pelin kierros ja enties mielenkiintoisin kamppailu pelataan Jyväskylässä JYP:n ja TPS:n välillä.
JYP on aloittanut kautensa ailahdellen – viidestä pelistä tilillä on kolme voittoa. Viime pelissä JYP voitti voittolaukauskisassa Kalpan. Kyseessä oli vasta kauden ensimmäinen kotivoitto. Jyväskyläläisten traktori on yskähdellyt kotona pahasti muutenkin ja etenkin omissa on soinut turhan usein. Maaliero kolmen kotipelin jälkeen on 8-11.
Erikoistilannepelaaminen on ollut Jypillä kelvollista ja etenkin ylivoima on pyörinyt varsin hyvin. Ylivoimaprosentti 30,0 on Liigan kolmanneksi parasta.
Eric Perrin on iskenyt jo kolme ylivoimamaalia. Muutenkin joukkueen johtohahmot ovat jo melko iäkkäitä pelaajia, kun JYP:n toiseksi tehokkain pelaaja on Jarkko Immonen. Joukkueen akilleenkantapää saattaa olla, kuinka vanhat miehet jaksavat painaa kauden edetessä, illasta toiseen.
Alivoimapelaaminen sen sijaan ei ole toistaiseksi ollut JYP:n vahvuus – alivoimaprosentti 76,0 ei ole kovin mairitteleva. Maalivahtikaksikko Eetu Laurikainen sekä Joona Voutilainen ovat toistaiseksi jakaneet torjuntavastuun keskenään.
Kaksikosta Laurikaisella on kuitenkin selkeästi paremmat tilastot. Toistaiseksi miehen tilastoissa päästettyjen maalien keskiarvo 2,28 ja torjuntaprosentti 92,06.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue TPS on toistaiseksi ollut sarjan paras joukkue, sijoittuen Saipan kanssa sarjakärjessä tasapistein. Viime pelissä TPS kävi rutiininomaisesti hakemassa 1-3 vierasvoiton Mikkelin Jukureista.
Ottelu aiheutti kuitenkin valmennukselle päänvaivaa, sillä joukkueen paras maalintekijä Oula Palve lensi päähän kohdistuneesta taklauksesta suihkuun heti ensimmäisessä vaihdossa. Kurinpito langetti Palveelle kahden ottelun pelikiellon, joten mies katsookin viikonlopun pelit katsomosta käsin.
Palveen menetys on todella merkittävä ja mies on ollut TPS:n alkukauden näkyvin pelaaja. Kuudessa pelissä on syntynyt yhtä monta maalia, TPS:n kahdeksasta yliovoimamaalista Palve on tehnyt kolme ja lisäksi mies on ollut erinomainen aloittaja.
TPS on ollut todella kova erikoistilannejoukkue. Ylivoimaprosentti 36,36 on Liigan paras, kuten myös alivoimaprosentti 94,74. Vaikka ylivoimasta puuttuukin Palve, on Tepsillä heittää kentälle mm. Kaapo Kakko, Ilari Filppula, Ilkka Heikkinen ja Petteri Wirtanen.
Myös TPS on kierrättänyt maalivahtejaan tasaisesti. Nuori norjalainen Henrik Haukeland on ollut vakuuttava kolmen pelin jälkeen päästettyjen maalien keskiarvolla 1,30 ja torjuntaprosentilla 95,24.
Myös Rasmus Tirronen on pelannut hyvin, mutta otteita on leimannut epätasaisuus. Perjantain ottelussa tolppien väliin voi käytännössä luistella kaksikosta kumpi vain – mikäli peluutetaan tasaisesti, on torjuntavuorossa Tirronen. TPS pelaa myös lauantaina kotonaan Pelicansia vastaan, joten valmennus todennäköisesti peluuttaa molempia maalivahteja viikonlopun aikana.
Ottelusta voi odottaa tasaista, kun molemmat joukkueet lukeutuvat sarjan parhaimpiin. Suosikiksi otteluun voidaan kuitenkin laskea TPS, jolla on paletti paremmin kasassa. Vaikka Palveen poissaolo on joukkueelle kova menetys, ratkaisijoita kyllä löytyy.
Varmistellaan vielä ottamalla TPS moneyline, eli TPS:n ei tarvitse voittaa vielä varsinaisella peliajalla. Tämä antaa yli kahden kertoimen.
Molempien joukkueiden ylivoima on toiminut hyvin, joten yli 1,5 ylivoimamaalia vaikuttaa mielenkiintoiselta kohteelta.
Kolmanneksi kohteeksi lapulle otetaan yli 5,5 maalia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ