Liiga pe 05.03. klo 18:30

KalPa - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässät on ollut viime aikoina vaikeuksissa!

Illalla Ässät matkaa Kuopioon KalPan vieraaksi. Tuloksellisesti joukkueiden vire on ollut aivan päinvastainen, kun KalPa on napsinut pisteitä illasta toiseen Ässien kamppaillessa tappioputken kanssa. Kaksikon välinen perustasoero ei kuitenkaan ole suuri. Kaksikko kohtasi edellisen kerran helmikuun lopulla ja tuolloin KalPa vei voiton jatkoajalla lukemin 4-3.

KalPa on ollut loistavassa vireessä ja edellisessä ottelussa kaatui Kärpät. Edellisistä kahdeksasta ottelusta se on päässyt seitsemän kertaa pisteille ainoan varsinaisen peliajan tappion tullessa HPK:ta vastaan. Puolustuspeli on ollut kunnossa ja vaikean KalPa-debyytin jälkeen SaiPasta hankittu maalivahti Matej Tomek on saanut kaksi hyvää ottelua alle. Ässien hyökkäys antaa KalPalle varmasti hyvän vastuksen, mutta samalla kotijoukkueella on hyvä paikka kurittaa vieraiden vaikeuksissa ollutta puolustusta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ässät lähtee otteluun kuuden ottelun tappioputkessa. Maalintekotaitoa vierailta löytyy riittämiin, mutta omassa päädyssä se on viime aikoina ollut vaikeuksissa. Se ei ole myöskään pelillisesti ollut parhaimmillaan, mutta viimeisimmässä ottelussa HPK:ta vastaan se oli maaliodottaman osalta selvästi vahvempi, mutta lopulta tappio tuli jatkoajalla. Hyökkäyssuuntaan Ässät pystyy haastamaan KalPan hyvin, mutta kysymysmerkit herää puolustuksen osalta.

KalPa lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta missään nimessä Ässät ei aseeton ole. Vaikka KalPan viimeisimmissä otteluissa ei ole maaleilla juhlittu, lähdetään pelivalintaa hakemaan runsasmaalisuudesta. KalPan puolustuspelaaminen on vahvempaa, mutta Ässien hyökkäys antaa sille varmasti kovan haasteen. Ässien puolustus tuskin pystyy pitämään KalPan poissa huippupaikoilta.