ti 23.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: KalPa – Ilves | Jatkuuko KalPan kyntäminen?

Tiistaina Liigassa pelataan ainoastaan yksi ottelu, jossa kohtaavat KalPa ja Ilves. Ottelu pelataan Kuopiossa Niiralan montussa klo 18.30 alkaen. Kuopiolaiset lähtevät otteluun kuuden ottelun tappioputkessä, mikä tuo oman lisämausteensa otteluun. Molemmille kyseessä on viikon ensimmäinen ottelu, joten otteluruuhkasta johtuvaa rasitusta ei pitäisi enää olla.
Savolaisnippu on pahasti loukkaantumisten runtelema. Viime kierrosten kokoonpanosta on poissa pelikiellon vuoksi Eetu Luostarinen, Frank Gymer loukkaantuneena ja mahdollisesti myös lauantaina Mikkelissä loukkaantunut Kai Kantola. KalPan hyökkäysosasto on kokenut niin pahat menetykset, että ottelussa lähes kaksi hyökkäyskenttää tulee olemaan A-junioreita. KalPalla on yksi pelaaja, joka pelaa normaalisti sentterinä ja jopa puolustaja Konsta Mäkinen on siirretty hyökkääjän paikalle. KalPa teki pienen liikkeen siirtomarkkinoilla, kun omasta halusta seuraa vaihtaneen Niko Hovisen tilalle hankittiin aiemminkin Liigassa torjunut Jonathan Iilahti.
KalPa on hävinnyt kuusi ottelua peräjälkeen ja peli on mennyt reilusti heikompaan suuntaan etenkin hyökkäyspelaamisen osalta. Pelaajia on pudonnut pois ja junioreille tulee kannettavaksi turhan suuri vastuu. Joukkue on ikävässä epäonnistumisten kierteessä ja pelaajien itseluottamus on melko matalalla. KalPan ykkösmaalivahti Denis Godla on esiintynyt ailahtelevasti viime aikoina, joten maalilla nähdään mahdollisesti tiistaina tuore hankinta Iilahti. Heikoista otteista viime aikoina johtuen kuopiolaisten sarjasijoitus on kymmenes ja maaliero selkeästi tappiollinen 34-46.
KalPan rosteri on tällä hetkellä ohut, kultaista kypärää kantaa Kai Kantola pistein 3+7, Kantolan poissaollessa Otto Leskinen pistein 2+6. Red Bull-kypärää kantaa Aleksi Klemetti pistein 2+4. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on ollut alkukaudesta vaisua. KalPa on sekä yli- ja alivoiman tehokkuudessa mitattuna Liigan alempaa keskikastia.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierasjoukkue Ilves on ollut alkukauden suurin yllättäjä. Ilves on 24 pistellään sarjassa sijalla neljä. Karri Kiven joukot olivat vielä viime viikolla viiden ottelun voittoputkessa, jonka jälkeen tuli kaksi tappiota. Ilveksen maaliero on hyvä 43-33. Ilves on Liigan kolmanneksi paras vierasjoukkue kerättyään seitsemästä reissupelistä yhteensä 15 pistettä. Joukkueen terveystilanne on hyvä, ikävä takaisku tamperelaisille oli kuitenkin Oskari Laaksosen loukkaantuminen Tapparaa vastaan pelatussa ottelussa.
Ilves on pelannut hyvää jääkiekkoa ja pistesaldo voisi olla vieläkin muhkeampi. Muutama ottelu on kuitenkin kaatunut heikkoon viimeistelyyn, kuten esimerkiksi viikon KooKoo-ottelu. Edukseen alkukaudella ovat esiintyneet pisteiden valossa koko sarjan pistepössin viidettä sijaa hallussaan pitävä Teemu Lepaus, pistein 5+11, Arttu Ruotsalainen pistein 6+7 sekä Joose Antonen 5+6 tehoillaan. Red Bull-kypärä on Oskari Laaksosen päässä mikäli hän on pelikunnossa.
Ilveksen ykkösmaalivahti Riku Helenius on pelannut kelvollisen alkusyksyn. Kymmenestä ottelusta torjuttuna on kuusi voittoa, torjuntaprosentti on 90,73 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,30. Ilveksen erikoistilannepelaaminen on ollut heikkoa, sijoittuen KalPan ohella Liigan häntäpäähän.
Kun lähdetään vertaamaan joukkueita, puntit ovat tasan maalivahtipelin, erikoistilannepelaamisen ja puolustuksen osalta. Ilves on paremmassa vireessä ja savolaisten itseluottamus on nollassa. Lisäksi joukkueiden hyökkäyspelissä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Vaakakupissa painavat myös KalPan loukkaantumiset – näillä perustein ladataan rohkeasti isot unitit ”tupsukorville”. Suuremmalla panoksella pelataan moneylineä, pienemmällä haetaan isompaa kerrointa tasoituksen muodossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ