pe 14.02. klo 18:30

KalPa - JYP

KalPa hakee voittoputkelle jatkoa

KalPa hakee perjantai-iltana voittoputkelleen jatkoa, kun vastaan luistelee JYP. Vielä tammikuun puolella pelatussa kamppailussa JYP oli näistä kahdesta se selkeästi parempi markkinan mukaan, mutta puntit ovat tasoittuneet reippaasti. Tarjolla on tärkeät kolme pistettä pudotuspelejä varten ajateltuna.

Kotijoukkue KalPa on kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa ja edelliset kolme ottelua ovat päättyneet voittoon. Kuopiolaisten onneksi hyökkäys toimii toivotulla tavalla, sillä puolustuksessa on vielä runsaasti parannettavaa jatkopelejä varten. Edellisissä viidessä ottelussa vastustaja on onnistunut jokaisessa vähintään kolmesti maalinteossa. JYP on vaikea pitää poissa maalipaikoilta, mutta KalPan onneksi vieraiden ruuti on ollut märkää jo tovin. Yksilötasolla KalPa jää hieman jälkeen vertailussa, mutta joukkuepelaaminen on tällä hetkellä paremmalla mallilla, joka voi olla ratkaiseva tekijä kauden kuudennessa keskinäisessä kohtaamisessa.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Vielä pari kuukautta sitten näytti siltä, että JYP taistelee sarjan kärkisijoista, vaan niin ei käynytkään. Esitykset ovat olleet jo pidempään tuloksellisesti huonoja ja viimeisistä 12 ottelusta saldoksi on jäänyt vain kaksi voittoa sarjan häntäpään joukkueita vastaan. Vaikka edellisestä ottelusta jäi käteen 2-1 voitto Jukureita vastaan oli JYP:n loppuhetkien jäähyily koitua kohtaloksi. Tällä kaudella jo useampaa seuraa edustanut Ossi Ikonen kaupattiin HPK:n riveihin, vaikka hyvin luistelevalla puolustajalla varmasti olisi ollut annettavaa myös JYP:n joukkueessa. Jo aiemmin esille nostettujen viimeistelyongelmien lisäksi puolustuspelaaminen on ajoittain hirveää katsottavaa, eikä maalivahdille paljoa tukea anneta. JYP:n on löydettävä peli-ilo takaisin, mikäli keväällä halutaan mitaleita kaulaan ripustaa.

Kokonaisuutena KalPan peli toimii paremmin, vaikkakin puolustuksessa on vielä paljon parannettavaa. Vieraiden esityksestä puuttuu edelleen tasaisuus, eikä JYP ole saanut kaikkia osa-alueita toimimaan samanaikaisesti. Pelivalinnaksi nostetaan KalPan voitto varsinaisella peliajalla ja kylkeen napataan myös pieni tasoitusveto.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>