Liiga ti 09.03. klo 18:30

KalPa - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Minimoiko KalPan tiukka puolustus jälleen maalit?

Liigan tiistain ottelukierroksella nähdään ääripäiden kohtaaminen. Tulikuuma KalPa saa kotikaukalossaan vastaan jumbojoukkue JYPin. KalPa on viimeiakoina napsinut paljon voittoja, mutta ne ovat tulleet pienillä maalimäärillä. Siispä pelivalintamme illan matsiin on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 3-1.

KalPan jokaisessa viidestä viime ottelussa on syntynyt alle viisi maalia. Kerran KalPa on jäänyt nollille ja kerran vastustaja jäi nollille. Pienten maalimäärien taustalla on erinomainen puolustuspeli, joka on kantanut läpi kauden. Viime aikoina KalPan maalivahtiosaaminenkin on noussut uudelle tasolle. 20-vuotias Henrik Tikkanen on esiintynyt ahvasti ja hänen torjuntaprosenttinsa on 92,66. Ennen siirtotakarajaa hankittu Matej Tomek on niin ikään ollut erinomaisessa iskussa tolppien välissä (93,55).

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

JYPin peleissä sen sijaan maaleilla on mässäilty oikein kunnolla. JYPin viidessä viime ottelussa on tehty keskimäärin 6,4 maalia ottelua kohden. Asiassa täytyy siis punnita, onko JYPin hyökkäys niin tulivoimainen, että se onnistuisi murtamaan KalPan loistavan puolustuspelin. Toisaalta taas, löytyykö KalPan hyökkäyksestä tarpeeksi yksilötaitoa ja ruutia, jotta se saisi ladottua taululle murskalukemat? Kumpikaan ei tunnu merkittävältä uhalta.

Viime aikoina KalPa on pelannut pienimaalisia pelejä ja napannut rutiinivoittoja oikealta ja vasemmalta. Tällä kertaa vastassa on selvästi heikompi joukkue, mutta emme usko loppulukemien paisuvan. Niinpä alle 5,5 maalin kokonaismäärä tuntuu houkuttavalta kohteelta.