KalPa – Kärpät

to 14.03. Klo 18:30

Päättääkö Kärpät runkosarjakautensa voitokkaasti?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Liigassa pelataan torstaina kauden viimeinen runkosarjakierros. KalPa isännöi Kuopiossa runkosarjavoittonsa ajoissa varmistanutta Oulun Kärppiä. Panoksen puuttuminen otteluista ei ole kuitenkaan oululaisryhmää tuntunut hidastavan ja joukkue on poiminut pisteitä vakuuttavaa tahtia. KalPa ei pelaa tällä kaudella pudotuspeleissä ja haluaisi varmasti jättää kotiyleisölleen lämpimät jäähyväiset ennen kesälomaa.

Kärppiä ei panoksettomuus kiinnosta – joukkue kovassa lyönnissä

Oulun Kärpät teki edellisellä voitollaan runkosarjassa historiaa, kun se kaatoi Pelicansin kotikaukalossaan 3–2-lukemin. Oululaisilla on nyt kasassa 134 sarjapistettä, joka on enemmän kuin yhdelläkään joukkueella on aiemmin runkosarjan jälkeen ollut. Edellinen ennätys oli 131 pistettä, joka sekin oli pikkupetojen hallussa, mutta nyt numeroita on kaunisteltu.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Kuopiossa Kärpillä ei ole panosta, mutta sitä sillä ei ole ollut viidessä edellisessä ottelussa, jotka ovat päättyneet oululaisvoittoihin. Kärpät on todella vahva joukkue, minkä huomaa muun muassa joukkueen yhteispelaamisesta – oli panosta tai ei. Tällä hetkellä Kärpät marssii vahvoilla esityksillään kohti pudotuspelejä ja tuskin se runkosarjakauttaan Kuopiossa tappioonkaan tahtoo päättää.

Pelaajarotaatio on varmasti pyörinyt Mikko Mannerin toimesta jälleen ja joitakin avainpelaajia saattaa olla lepovuoroissa torstaina. Loukkaantumisen takia sivussa on tiettävästi ainoastaan Mika Pyörälä.

KalPan kausi päättyy runkosarjaan

Kuopiolaisjoukkue KalPa taisteli pitkään kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, vaikka mahdollisuudet siihen olivat olleet todella pienet. Viime viikonloppuna kilpipaidat hävisivät kotiottelussaan Pelicansille 1–4-lukemin, jotka vesittivät viimeisetkin toivonrippeet.

KalPassa keskitytään ensi kauteen vaikean ja loukkaantumisten sävyttämän kauden jälkeen. Nähtäväksi jää, jatkaako omistaja-vastuuvalmentaja, Sami Kapanen joukkueen peräsimessä myös jatkossa. Toki se on erittäin todennäköistä.

Kapasen KalPassa pettymys pudotuspelipaikan lopullisesta kariutumisesta on takuulla ottanut koville, mutta joukkue haluaisi päättää kautensa voitokkaasti kotiyleisönsä edessä. Helppo ei tämä tehtävä kuopiolaisille todellakaan ole, kun he ottavat mittaa tasaisimmasta ja kokonaisvaltaisesti laadukkaimmasta Liiga-joukkueesta tällä kaudella, ainakin tähän saakka.

Uskotaan, että viiden ottelun voittoputkessa panoksettomia juhliaan viettävä Kärpät lopettaa kautensa kunniakkaasti ja niittaa KalPan viimeisessä runkosarjaottelussaan. Pelivaihtoehdoiksi nostetaan kaksi oululaisten tasoitusvalintaa maltillisella panostuksella – näistä pelaaja voi valita mieleisensä riskitason mukaisesti.

Panostus kannattaa pitää maltillisena, koska ottelun luonne on jokseenkin arvaamaton vedonlyönnin näkökulmasta. Toisaalta, Kärpille ei myöskään ole tarjolla niin suuria ylikertoimia, että kannattaisi panostaa reilusti.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!