ke 03.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: KalPa – KooKoo | Kookoo jahtaa ensimmäistä vierasvoittoa

Keskiviikon liigakierroksella kohtaavat KalPa ja KooKoo. Ottelu käynnistyy kello 18.30 Kuopiossa Niiralan montussa. Ennen ottelua KalPa on runkosarjassa sijalla 7 ja KooKoo sijalla 10.
KalPa on kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan IFK:n voittolaukauksilla ja Tapparan varsinaisella peliajalla. Kalpan maaliero on 19-17. KalPan alkukautta voidaan pitää onnistuneena, kun KalPa on saalistanut alkukauden seitsemässä ottelussa 12 pistettä. KalPan alkukauden suurimmat onnistujat ovat olleet Kai Kantola tehoin 2+4, Frank Gymer tehoin 2+3 ja niin ikään 2+3 tehopistettä alkukaudella nakuttanut Otto Leskinen. Lisäksi KalPan maalivahti Denis Godla on esiintynyt edukseen kun kiekot on tarttuneet 92.31% varmuudella ja päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1.94.
KalPan on parannettava erikoistilannepelaamistaan. Ylivoima% on 19.35%, alivoima 76.92%. Molemmissa riittää parannettavaa, sillä molemmissa kategorioissa kuopiolaiset kuuluvat Liigan alempaan keskikastiin.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Kookoo jahtaa avauspistettään vieraskaukalossa. Joukkue on kerännyt alkukauden seitsemässä ottelussa kelvolliset 10 pistettä, joista jokainen on tullut kotikaukalossa. KooKoon maaliero 27-30, joukkueen peleissä on tullut hurja määrä maaleja.
KooKoon alkukauden onnistujia ovat pisteitä paljon haalineet hyökkääjät Miikka Pitkänen tehoin 5+4, Malte Strömwall tehoin 4+5 sekä toinen ruotsalainen Erik Karlsson tehoin 2+7. Kaikenkaikkiaan kuusi pelaajaa on summannut alkukauden otteluissa ainakin kuusi tehopistettä.
Kookoon maalivahdit eivät ole onnistuneet alkukaudella. Samu Perhosen tilastot ovat melkoiset – torjuntaprosenttina alle 82% ja päästettyjen maalien keskiarvo peräti 5.32. Ykkösmaalivahti Juha Järvenpää on sentään saanut kiekoista kiinni vajaa 90% ja maaleja on mennyt selän taakse keskimäärin kolme ottelua kohden. Kouvolalaisten erikoistilannepelaaminen on Liigan keskikastia ylivoimatehokkuuden ollessa 22.22% ja alivoimatehokkuuden ollessa 80.56%.
Otteluun odotetaan paljon maaleja ja lapulle otetaankin over 5.5 maalia sekä KalPan suora voitto. KooKoolla on vieraskaukaloista vain tappioita ja KalPan vire on sen verran hyvä, että voittosarakkeessa pysyy nolla vielä keskiviikon kierroksen jälkeenkin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ