Liiga ke 08.01. klo 18:30

KalPa - KooKoo

Kivenkova KooKoo saapuu Kuopioon

Keskiviikkona KalPa saa kotonaan vastaan KooKoon. Ottelun tärkein kaksinkamppailu käydään maalinsuulla. Tämä taisto kääntyy isosti vierailijoiden eduksi.

Kotijoukkueen kausi on ollut vaihteleva. Alkukausi oli heikko, mutta marraskuun lopulta joulukuun loppuun peli kulki mainiosti ja kasaan kertyi mukava määrä pisteitä. Hyökkäyspelaamisen taso on sarjan keskikastia. Kai Kantola on joukkueen paras maalintekijä yhteensä 16 maalilla, mutta seuraavaksi eniten maaleja on kolmella pelaajalla, jotka kaikki ovat onnistuneet maalinteossa 7 kertaa. Puolustus pelaamisessa on valtavasti parannettavaa. Ykkösvahti Eero Kilpeläinen ei ole yltänyt sille tasolle, jota häneltä vaaditaan, mikäli joukkue haluaa taistella jatkopeleistä. Lisää huolenaihetta herättää se, että joukkueen päästettyjä maaleja on jo yli sata, vaikka KalPa on kohdannut kolmanneksi vähiten laukauksia 5vs5 pelissä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KooKoo on kuluneen kauden yksi suurimmista yllättäjistä. Peli on kulkenut mallikkaasti koko kauden, mutta etenkin viime aikoina hyvä peli on myös tuottanut tulosta, kun seitsemästä edellisestä ottelusta on tullut kuusi voittoa ja ainoa häviö tuli jatkoajalla hyvävireistä Ilvestä vastaan. Esille on nostettava ykkösvahti Henrik Haukeland. Edellisistä seitsemästä ottelusta hän on aloittanut kuusi ja ainoassa peli jossa norjalainen aloitti penkillä vaihdettiin hänet maaliin kun ottelua oli kulunut alle 4 minuuttia. Puolustuksesta kirkkaimmin esille nousee joulukuun parhaaksi pelaajaksi valittu Libor Sulak, joka on kerännyt 11 pistettä 13 pelaamassaan ottelussa. Hyökkäyksen tehokkaimpia pelaajia ovat olleet kultakypärä Juha-Pekka Haataja sekä Kim Strömberg.

Vierasjoukkue on kotijoukkuetta vähintään askeleen edellä jokaisella osa-alueella. KalPalla on edessä erittäin hankala iltapuhde, mikäli se haluaa, että pisteet jäävät Kuopioon. Pelivalinnaksi otteluun nostetaan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa