ke 13.01. klo 18:30

KalPa - KooKoo

Kurittaako KooKoo tuskailevaa KalPaa?

Liigan keskiviikkokierroksella KalPa isännöi ottelua KooKoota vastaan. Kuopiolaiset lähtevät otteluun väsyneenä pelattuaan edellisenä iltana Sportia vastaan, kun taas vierasjoukkue KooKoo lähtee matsiin levänneenä. Pelivalintamme onkin KooKoon vierasvoitto.

Kotijoukkue KalPan viime aikainen rekordi on murheellinen. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan kuopiolaiset ovat napanneet vain kolme voittoa. Osittain huonoja otteita selittävät loukkaantumiset ja NHL-lainojen paluu Pohjois-Amerikkaan. Joukkueen tehokkain hyökkääjä Miikka Pitkänen on telakalla, ja tehokkain pakki Otto Leskinen lähtenyt Atlantin toiselle puolelle. Tällä hetkellä joukkueen tehokkain pelaaja on Aleksi Klemetti, joka on iskenyt 22 ottelussa tehot 6+8.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

KooKoon tuloskunto on jättänyt niin ikään toivomisen varaan. Joulukuun alusta lähtien kouvolalaiset ovat pelanneet neljä ottelua, joista on irronnut kaksi voittoa. Kumpikin tappio tuli rankkareilla. KooKoon joukkueesta sivussa loukkaantumisen vuoksi on Trevor Mingoia, mutta hänet on korvattu AHL:ssä kovia tehoja nakuttaneella Christian Thomasilla.

KalPa aloitti kautensa vahvasti NHL-lainojen siivittämänä, mutta joukkue on saanut ruman palautuksen maan pinnalle. Peli ja maalinteko on ollut takkuista. KooKoolla on vielä puolellaan lepoetukin, joten KalPalla on edessään iso haaste. Näin ollen pelivalintamme on KooKoon vierasvoitto.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleKalPa - KooKoo13.01.2021