Liiga ti 18.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kalpa – Lukko | Raumalaisten peli todella tukkoista

Kalpa isännöi tiistai-iltana Rauman Lukkoa. Kalpa oli preseason -otteluissaan todella heikko, osittain loukkaantumistenkin takia.
Viime kierroksella Kalpa onnistui ottamaan todella yllättävän ja tärkeän ottelun Oulun Kärppiä vastaan. Tärkeän voitosta teki se, että Kalpa ehti välissä hävitä kuusi ottelua putkeen. Harjoitusotteluissaan se ei onnistunut voittamaan ainuttakaan Liiga-joukkuetta.
Kalpa on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista eikä täten ole päässyt pelaamaan otteluitaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Nyt joukkueen loukkaantumishuolet ovat hiljalleen helpottumassa. Kalpan ykköspelaajiin lukeutuva Jaakko Rissanen ei ole vielä päässyt aloittamaan kauttaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue Lukon tilastot eivät näytä pajoakaan paremmilta. Lauantaina joukkue kärsi todellisen ryöpytyksen Lahdessa, kun Pelicans voitti ottelun 6-1. Perjantain avauskierroksella Ässät voittivat Lukon jatkoajalla.
Lukolla on jälleen kasassa yksi Liigan kalliimista joukkueista, kiitos RTK:n. Tästä kaudesta on kuitenkin vaikea povata mitään menestystarinaa. Myös Lukolla on ollut jonkin verran loukkaantumishuolia – loukkaantuneiden joukossa mm. kokenut Ville Vahalahti ja puolustaja Simo-Pekka Riikola.
Vahalahti lukeutuu edelleen tärkeäksi pelaajaksi Lukon kokoonpanossa – etenkin ylivoimalla mies on tärkeä palanen joukkueelle. Maanantaina uutisoitu tieto siitä, että Lukon ja Lauri Tukosen liitto on tullut päätöksen Tukosen loukkaantumisten takia viittaa siihen, että Lukko etsii uutta hyökkäjää tilalle. Kesällä Lukko menetti viime kuden ykkösmaalivahtinsa Kaapo Kähkösen, joka lähti Pohjois-Amerikan kaukaloihin.
Kuopiossa siis kohtaavat kaksi varsin mollivoittoisesti esiintynyttä joukkuetta. Kotijoukkue kuitenkin esitti viitteitä paremmasta Kärppä voitollaan Lukon kyntäessä syvissä vesissä. Joukkueeseen satsataan valtavasti joka vuosi, mutta menestys on ollut kovin vaisua. Rahalla saa kovia pelaajia, mutta ei vielä kovaa joukkuehenkeä. Lisäksi Pekka Virran taktiikat alkavat olemaan melko hyvin vastustajien tiedossa. Lapulle siis yli kahden kertoimella Kalpa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ